Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 117 viesi un 9 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
Fandulis
23. Sep 2005, 00:22 #41

Kopš: 29. Nov 2004

Ziņojumi: 12939

Braucu ar: sipisnīku pi vuškom

Eju revidēt ledusskapi....
Offline
SteelRat
23. Sep 2005, 00:28 #42

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163486

Braucu ar: E95

eedu pashlaik chicken in black bean sauce vith egg rice

-----------------
Offline
augusts
23. Sep 2005, 01:31 #43

Kopš: 23. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 3041

Braucu ar:

steelrat, egg fried rice ar visu ir labi
Offline
SteelRat
23. Sep 2005, 01:35 #44

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163486

Braucu ar: E95

loti garshiigi

-----------------
Offline
augusts
23. Sep 2005, 01:37 #45

Kopš: 23. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 3041

Braucu ar:

un es pat pats maaku taadu uztaisiit
Offline
MMS
23. Sep 2005, 02:29 #46

Kopš: 04. Dec 2002

Ziņojumi: 3140

Braucu ar: e91

Ejiet Dirst!!!!!!!!! LIDO GJERTRUDES friii ar strogonovu un kechup & Mojonezz vis mixed kopaa + KOla DIRSAAAAA LABS
Offline
SteelRat
23. Sep 2005, 03:34 #47

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163486

Braucu ar: E95

dirst ei tu pac ibio blad

-----------------
Offline
SteelRat
23. Sep 2005, 03:34 #48

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163486

Braucu ar: E95

dirst ei tu pac ibio blad

-----------------
Offline
genaadijs
23. Sep 2005, 06:31 #49

Kopš: 09. Jul 2002

Ziņojumi: 7100

Braucu ar:

labriit. nu ta par to eeshanu ja
nopeerkam vistas fileju, sagriezjam to streemeliitees, apberam un apvilljaajam riivmaizee (nopeerkama rimi jau gatava) un cepam. tam visam klaat var piecept siipolinjus. garniiraa peec izveeles, vai nu friteejam kartupeljus free, kroketes, vai nu 17 minuutes vaarak riisus. kraasai piegriezjam tomaatinjus, saldos piparus, gurkjiishus. vai vienkaarshi noliekam blakaam spilvas vai pofig kaadus marineetos gurgkjiishus. tos eedot gan vairaak prasaas skriet pie halapizdjilas un raut valjaa marazilku un mekleet russkij standart.
un veel .. maximaa tirgo sushi, nemaz tik slikti nav. piektdienai der panjemt - cik shotu, tik sushi!
Offline
Bosnija
23. Sep 2005, 08:13 #50

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 13569

Braucu ar:

Atdzisis Makdonalda burgers pašā laikā, plus santīmu balinātājs,jeb kurpju smēre.Piebildīšu, ka tas viss jādabū bunkurā uz reālām pohām.
Offline
Speciall
23. Sep 2005, 08:31 #51

Kopš: 03. Feb 2005

Ziņojumi: 1624

Braucu ar: MB ML 63 AMG

Peedeejaa laika favoriic www.chinesefood.lv
laiciigi pieved, i taa nekas peec garsaas.


Offline
Sandis_UR
23. Sep 2005, 08:34 #52

Kopš: 06. Apr 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 3934

Braucu ar: BITURBO


2005-09-22 23:49, diesel rakstīja:
... Sandis_UR, atklāti runājot tā nedaudz neticami izklausās, ka bez suši etiķa Tev kautkas līdzīgs suši sanāca Vēl interesanti cik lieli Tev suši sanāca, jo no vienas jūras ūdenszāles sanāk 3 rindas ar suši točna. Bet kā viens baigi gudrais japoška teica - suši var mācīties gatavot visu mūžu un katram tas sanāks savādāks





Njaa par susi etikji nebiju padomaajis, a kur vinju bija jaaliek??? Nu man no vienas uudenszaales sanaaca 5 gab sushi un kaa jau mineeju bija eeedams, protams, gan bejaa jau tomeer labaak sanaak.
Offline
Sandis_UR
23. Sep 2005, 08:40 #53

Kopš: 06. Apr 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 3934

Braucu ar: BITURBO

A veel es maaku uztaisiit maajas apstaakljos maizes zupu. Aizejam uz Rimi, nopeerkam pacinju sausaas Dobeles dzirnavnieka maizes zupas, atnaakam maajas un ruupiigi lasaam users manual.
Offline
eLeL
23. Sep 2005, 08:46 #54

Kopš: 29. Jul 2004

No: Līvāni

Ziņojumi: 4362

Braucu ar: busu

mans firmennijs eediens ir Plovs, ne jau taads ko pasniedz ieksh kafejniicaam - oranzhiigi riisi plus galja, Bet:
panjemam galju (parasti taa ir cuukas, kaut gan ideaali jau buutu aitas )sagriezham mazos gabalinjos, liekam cepties liidz gandriiz gatavam staavoklim, uzberam saali, piparus, pie cepshanas beigaam pieliekam sariiveetus burkaanus un sagrieztu siipolu. biku veel apcemam. uzvaaram uudeni puskatlinju (katlinja izmeers parasti nav mazinjsh un arii ne tie lielie zupas katli, taads videejs), tad ieberam riisus (riisu daudzums - parasti kaadas 8-9sievieshu saujas izmeeros), pieliekam klaat veel to sacepto galju ar burkaaniem, pieberam veel kaut kaadas garshvielas, vaaram, veelams biezhi maisiit, lai nepiecepjaas), kad riisi gatavi, njemam tomaatu meerci (garshiigaakaa ir no Rimi), un apm 0.7-0.8L meerces ielejam, ieliekam, iespiezham katlinjaa, veel var kaadu drusciiti ar kreejumu pielikt, pagaida kad uzmet burbuli. un gatavs. kaadu pusstundinju ljauj ievilkties. un taads eedamais sanaak - ritiigi

-----------------
Zeme zem kājām un jūra sirdī...

Offline
eLeL
23. Sep 2005, 08:52 #55

Kopš: 29. Jul 2004

No: Līvāni

Ziņojumi: 4362

Braucu ar: busu

nav nema tik ilgi, kaada pusstundinja un pirmaa reizee bija vnk

-----------------
Zeme zem kājām un jūra sirdī...

Offline
Regisss
23. Sep 2005, 08:55 #56

Kopš: 02. Aug 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 7384

Braucu ar: BMW G01 X3 30d M-Sport '20, BMW X2 25d M-Sport '21, SUP Road Team Issue DI2 LTD '15, SUP Team 29 Iss


2005-09-23 08:48, jansons rakstīja:
baisi ilgi tas plovs jaataisa un izklausaas, ka kjeepa arii diezgan. gan jau pirmaas 10x to plovu var atdot kaiminju krancim uz degustaaciju


Ir meegjinaats pashrociigi vienu reizi...
kad atdzisa suns apeeda baisi aatri visu...

Bet vispaar plovs

-----------------
Hmmmzzzzz...
Offline
jvanks
23. Sep 2005, 08:55 #57

Kopš: 16. May 2002

Ziņojumi: 4299

Braucu ar: Sporta auto

Un nafig es ielidu shitaja topika nepaedis brokastis...

-----------------
BaTCC Nacionālā klase Opel Astra Nr.15
Offline
Regisss
23. Sep 2005, 08:59 #58

Kopš: 02. Aug 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 7384

Braucu ar: BMW G01 X3 30d M-Sport '20, BMW X2 25d M-Sport '21, SUP Road Team Issue DI2 LTD '15, SUP Team 29 Iss

Mans miiljaakais eediens:

1. Panjemam sagriezham zhaaveetu cauraudziiti (cuukgalju) shkjeeliitees un cepam uz pannas;
2. Turpat nedaudz apcepam siipolus;
3. Uz taas pashas pannas cepam kartupeljus (sagriesti kaa aptuveni mcdonaldaa)
4. Kartupeljiem arii nedaudz pievienojam siipolus, sāli un SantaMaria kartupelju garshvielu.
5. Kad kartupelji gatavi paarlejam tos ar Vismaz 2 olaam un cepam...

Kopaa ar sacepto galju, kechupu puss uz pusi sajautu ar majoneezi un alinju... njammma...


-----------------
Hmmmzzzzz...
Offline
AV
23. Sep 2005, 09:02 #59

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 17400

Braucu ar: 500

Vienkarsa recepte darbadienu pusdienam - zvans draugam, lai ved uz Martini baru. Tur izvelamies ’dienas edienu’ (zupa + otrais + saldais). Bus LABI.

P.S. Noverots, ka vini ’dajebko’ prot pagatavot vienkarsi fantastiski.. pat lietas, kuras man lidz sim nav garsojusas
Offline
Bullis
23. Sep 2005, 09:18 #60

Kopš: 14. Nov 2003

Ziņojumi: 2428

Braucu ar:

Rubeņu žāvētās vistiņas ir mans pamatēdiens
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4