Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 87 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
Artis
23. Sep 2005, 09:20 #61

Kopš: 16. May 2002

No: Zilupe

Ziņojumi: 32262

Braucu ar: Renault

kegumaa, ja
Offline
Speciall
23. Sep 2005, 09:27 #62

Kopš: 03. Feb 2005

Ziņojumi: 1624

Braucu ar: MB ML 63 AMG


2005-09-23 08:34, Sandis_UR rakstīja:

2005-09-22 23:49, diesel rakstīja:
... Sandis_UR, atklāti runājot tā nedaudz neticami izklausās, ka bez suši etiķa Tev kautkas līdzīgs suši sanāca Vēl interesanti cik lieli Tev suši sanāca, jo no vienas jūras ūdenszāles sanāk 3 rindas ar suši točna. Bet kā viens baigi gudrais japoška teica - suši var mācīties gatavot visu mūžu un katram tas sanāks savādāks





Njaa par susi etikji nebiju padomaajis, a kur vinju bija jaaliek??? Nu man no vienas uudenszaales sanaaca 5 gab sushi un kaa jau mineeju bija eeedams, protams, gan bejaa jau tomeer labaak sanaak.


susi etikji liek klat riisu vaaraamajam uudenim.
Offline
Andris
23. Sep 2005, 10:22 #63

Kopš: 25. Jun 2002

Ziņojumi: 4519

Braucu ar: Datsun

Šašliks 45 min.:
Ņemam cūkgaļas fileju, sīpolus 700g pret 1 kg gaļas, citronus 2 gb. pret 1 kg gaļas. Sagriežam gaļu lielos gabalos, apmēram puse no dūres lieluma, tad klāt smalki sagrieztus sīpolus un 8 daļas sagriestus citronus un mīcam ar rokām visu kopā līdz gaļai parādās sula, apm.5-7min. Tad pievienojam piparus un sāli pēc garšas, un klāt majonēzi vēlams Provansas (maksimāli dabīgu sastāvu), apm 200g pret 1 kg gaļas. Un atkal ar rociņām maisam apm.3 min. Pēc 30 min var cept uz sarkanām oglēm, garantēju ļoti mīkstu un sulīgu gaļu!!!
Offline
Speciall
23. Sep 2005, 10:53 #64

Kopš: 03. Feb 2005

Ziņojumi: 1624

Braucu ar: MB ML 63 AMG

nopeerk krietnu maiseli ar sampinjoniem (nu, zaljiem, tjip, svaigiem)
nomazgaa;
sataisa pankuuku miiklu, atjaucot nevis ar pienu vai uudeni, bet alu (!!!), resp, samaisa kopaa 2 olas, miltus, saali un alu taadaa skaaba krejuma konsistences masaa.
tai miiklaa iemerec sampinjonus (pa vienam), tad tos met verdosaa elljaa.
idealnjiks vakaraa pie telljuka muuviju skatot. i ar alinu bai labi sapas peec garshas.

Тихо бабы, танки близко![ This message was edited by: Speciall on 2005-09-23 10:57 ]
Offline
Melvins
23. Sep 2005, 11:06 #65

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 11342

Braucu ar: BMW un Daft Punk.

mūsu ģimenes mīļākais ēdiens = sautējums podiņā

1) tiek nedaudz apcepta (sagriezta gabaliņos) cūkgaļa, vai vistas fileja pievienojot Santa Maria garšvielas un sāli,
2) māla podiņos kārtās tiek liktas sagrieztu kartupeļu šķēlītes, apceptā gaļa, tomāti, siers, zaļie zirnīši (vai kukurūza) + visam tam tiek pievienotas garšvielas, sāls, nedaudz krejuma (vai ketčupa, pēc garastāvokļa),
3) podiņi tiek ievietoti cepeškrāsnī uz 1h, 250 grādu temperatūrā.

pēc 1h ēdiens ir gatavs .
tiek bieži gatavots - ieceinīts gan pašu, gan viesu vidū .
[ This message was edited by: Melvins on 2005-09-23 11:07 ]
Offline
Speciall
23. Sep 2005, 11:16 #66

Kopš: 03. Feb 2005

Ziņojumi: 1624

Braucu ar: MB ML 63 AMG

Chili con carne
Vajag vaariitas sarkanaas vai raibaas pupinjas.Var no bundzhas, var vaariitas.
Siipols, saals chili pipari (var ari kalteetaas piparu paarslas, atrodamas Rimi pie garshvielaam) ja garsho spicy eediens.
Malta galja, tik cik nu var atljauties.
Konserveeti kukuruuzas graudi, tomaati, paprika, burkaani peec veeleeshanaas un ja ir pieejami.
Nedaudz elljas.
Pannaa apcep siipolu, (ja grib, tad arii riiveetu burkaanu) pievieno malto galju. Kaartiigi maisa, lai galja sadalaas atsevishkjaas picinjaas. Ugunij jaabuut kaartiigai, lai galja nesaak sulot. Kad galja gatava, pievieno pupinjas, chili vai parastos piparus, saali + paareejaas sastaavdalyas (taas nav NEPIECIESHAMAS). Uguni samazina, visu cep shad tad apmaisot minuutes 15. Ja veelas, tad var pievienot nedaudz uudens, lai suliigaaks. Eed ar maizi vai tortilaam (meksikaanyu kukuruuzas maizi, nopeerkama ari Rimi). Var eest ari taapat, bez maizes.
Offline
Speciall
23. Sep 2005, 11:18 #67

Kopš: 03. Feb 2005

Ziņojumi: 1624

Braucu ar: MB ML 63 AMG

un, protams Tatarmaiziites jeb tartars
taa arii tiek gatavots - kapaata liellopa galja samaisiita ar melnajiem pipariem, smalkajiem, protams, un siipoliem. Parasti pasniedz uz skjiivja to galju un galjai viduu ieliek jeelu olas dzeltenumu. Attieciibaa par visaadaam kaiteem - nu risks pastaav. Jaaskataas tomeer kur to galju peerk
Offline
eLeL
23. Sep 2005, 11:18 #68

Kopš: 29. Jul 2004

No: Līvāni

Ziņojumi: 4362

Braucu ar: busu

$str

-----------------
Zeme zem kājām un jūra sirdī...

Offline
noisex
23. Sep 2005, 11:36 #69

Kopš: 07. Jul 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 6044

Braucu ar: M5 Luftwaffe/88



-----------------
Mājas lapu izstrāde un uzturēšana, epasti, virtualizācija, VPS, VPN, mākoņpakalpojumi
Offline
martinez
23. Sep 2005, 11:39 #70

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29198

Braucu ar: cietu seju

Berģos Tētī šašliks ir vnk jamīiii!
Offline
diesel
23. Sep 2005, 11:55 #71

Kopš: 31. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 6135

Braucu ar: JG 9

... zem tilta Berģos pie Pētera vēl garšīgāks
Offline
martinez
23. Sep 2005, 12:15 #72

Kopš: 25. Oct 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 29198

Braucu ar: cietu seju

Domā pie Pekša Tur rīsi ir auksti un porcijas mazas, bet garšīgi gan
Offline
Puuchuks
23. Sep 2005, 12:35 #73

Kopš: 03. Jul 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 24359

Braucu ar: BMW


2005-09-23 09:02, AV rakstīja:
Vienkarsa recepte darbadienu pusdienam - zvans draugam, lai ved uz Martini baru. Tur izvelamies ’dienas edienu’ (zupa + otrais + saldais). Bus LABI.

cik tu maksaa "biznesa pusdienas"?
Offline
Aliise
23. Sep 2005, 16:10 #74

Kopš: 24. Jul 2004

Ziņojumi: 105

Braucu ar:

Mana iecienitaka recepte - vistas fileja ar sampinjoniem

Nepieciesams:
vista fileja
marineti sampinjoni
krejums
risi

sagriez vistas fileju gabalinos, apcep uz pannas, pievieno marinetus sampinjonus, garsvielas un krejumu. Ja garso sampinjoni, tad var pieliet ari to sulu. Ed ar izvaritiem risiem. Salatai pec pasus velmem

Atri, erti, vienkarsi
Offline
Yanny
23. Sep 2005, 16:12 #75

Kopš: 19. Jul 2002

Ziņojumi: 18643

Braucu ar: 18

daži poweristi regulāri apmeklē Mangaļu šašličku

-----------------
No matter how big your house is,how recent your car is,or how big your bank account is. Our graves will always be the same size. Stay humble.
Offline
AV
23. Sep 2005, 16:54 #76

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 17399

Braucu ar: 500


2005-09-23 12:35, JanisPuu rakstīja:
cik tu maksaa "biznesa pusdienas"?

Dienas komplekts - zupa/otrais/saldais ~Ls 5
Offline
bmwaddict
23. Sep 2005, 16:58 #77

Kopš: 23. Oct 2002

No: Ogre

Ziņojumi: 8263

Braucu ar: BMW pa Los Angeles

lactriispieci dienas piedaavaajums R1G..
Offline
SteelRat
23. Sep 2005, 17:01 #78

Kopš: 11. Dec 2002

Ziņojumi: 163485

Braucu ar: E95

managlju shashlichka ir ahuuni laba

-----------------
Offline
lietus
23. Sep 2005, 17:40 #79

Kopš: 21. Nov 2004

Ziņojumi: 2051

Braucu ar:

,,Brokastu orgasms"- panjemam baltmaizes shkjeeliiti, ar vieglaam erotiskaam kustiibaam uzsmeereejam virsuu margariinu Divi gailji+ plaana siera shkjeeliite (siers obligaati ar sarkano malu) un voalaa ,,Brokastu orgasms" gatavs
Offline
Fandulis
23. Sep 2005, 17:47 #80

Kopš: 29. Nov 2004

Ziņojumi: 12939

Braucu ar: sipisnīku pi vuškom


2005-09-23 17:01, SteelRat rakstīja:
managlju shashlichka ir ahuuni laba

Es tur diezgan bieži braucu ēst, jo vecmuterīte tur strādā Un tur tiešām garšīgs sašļuks, vēl ir labs pie Juglas kanāla
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BlackMagicWoman, Exclusivity, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, PG, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4