Kvalitatīvi mangāli, ogļu kruķi un iesmi !
[1-20] 21-31
Papakarlo 12. Apr 2014, 22:16
Uz oglēm parasti necep, uz oglēm aprauj (seared) cep blakus oglēm (indirect grilling)Iesaku paskatīties piem. 'bbq pit boys' kanālu youtubā kā profi grilē

Agrāk pats jājos cepdams virs oglēm ar ūdens špricējamo pa rokai, tagat čiliņā cepu blakus oglēm, nekad nepiedeg

ozo 26. Sep 2013, 22:32
Te viss ir labi
KristsK 07. Aug 2013, 19:51
Atkarībā kāds uzraksts, izmēri, biezums utt...Ja kas PM vai zvani.
bmw540 07. Aug 2013, 14:34
Cik maksā?Martiii 07. Aug 2013, 13:54
Ja nav bail, ka grils paliek smags, tad grilla dibenā var iestrādāt akmens slāni un vēl vienu metāla loksni pa virsu, tad grills vēl ilgi pēc izkurēšanās spēj gatavu šašliku noturēt siltu!
KristsK 03. Aug 2013, 08:44
Vecīt, pats cepu uz 11cm dziļa - izcepjas ideāli un nepiedeg. Vnk ir jāzin/jāsaprot dažas nianses.
SpOrcMeN 02. Aug 2013, 23:40
man liekas kastei jabut ir augstakai lai no galjas lidz oglem ir lielaks gabals un nepiedegzzips 01. Aug 2013, 15:01
Pūčuks ir klients
Puuchuks 23. May 2013, 00:51
kvalitāte
[1-20] 21-31
KristsK 13. Apr 2014, 13:35
Uz pareizi uztaisīta grila nekas nav jāšpricē.Vnk ir jāzin dažas nianses...