Tuvojas Latvijas BMW festivāls 2010

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (6)
  • Drukāt
  • Viens no veiklības uzdevumiem - BMW stumšana

    bmwklubs.lv,
    22-06-2010

    Jau piekto gadu pēc kārtas šā gada 7.augustā oficiālais Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris – oficiālais BMW pārstāvis Latvijā „BM Auto”, rīko Latvijas BMW festivālu, kas notiks Rīgā, Biķernieku sporta bāzē.

    Pasākuma laikā plānota BMW retro automašīnu izstāde, dažādi konkursi un disciplīnas gan aktīvāku atrakciju cienītājiem, gan prāta spēļu cienītājiem, kā arī dragreiss, kas paredzēts tikai BMW markas automašīnu īpašniekiem.

    Uz pasākumu galvenokārt tiek aicināti ierasties BMW markas automašīnu un motociklu īpašnieki un šīs markas entuziasti no visas Latvijas, tajā skaitā BMW Alpina, kā arī MINI un Rolls-Royce automašīnu īpašnieki.

    2009.gadā BMW festivālā piedalījās ap 200 BMW markas automašīnu. Pasākuma laikā dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un „BM Auto” organizētajā loterijā, kuras uzvarētājam bija iespēja vienam no pirmajiem sēsties pie jaunās „BMW X1” automašīnas stūres visas nedēļas nogales garumā.

    Detalizētāka informācija sekos.

    www.bmwklubs.lv

    BMW Club Latvia
    Latvijas BMW klubs oficiāli tika dibināts 2002.gada maijā ar mērķi popularizēt BMW zīmola automašīnas Latvijas Republikā, apvienot šī zīmola entuziastus, celt BMW zīmola prestižu, rīkot sporta sacensības un citus kopīgus atpūtas pasākumus. BMW Klubs Latvija ir vienīgais oficiālais BMW automašīnu klubs Latvijā.” To sekmē arī kluba sadarbība ar oficiālo „BMW” pārstāvi Latvijā SIA „BM Auto”.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties