Blušs uzvar Krievijas drifta čempionāta posmā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (37)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    16-06-2010

    Latvijas drifta speciālists Kristaps Blušs aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja uzvaru Krievijas drifta čempionāta trešajā posmā. Panākumu īpašu padara fakts, ka uzvara sasniegta lielā 35 dalībnieku konkurencē. Sacīkstē piedalījās sportisti no Maskavas, Sanktpēterburgas, Minskas, Rīgas un citām pilsētām.

    No 35 sacensību dalībniekiem cīņai Maskavas centra sacīkstē kvalificējās labākie 25 sportisti, savukārt Kristaps Blušs kvalifikācijā guva otro vietu. Top-16 finālā visos četros tandēma braucienos Blušs izcīnīja uzvaras, tādā veidā kļūstot par sacensību uzvarētāju.

    Kristaps Blušs: „Sacīkste bija lieliska izrāde skatītājiem, turklāt, kas patīkami pārsteidza, dalībnieku parkā valdīja ļoti draudzīga gaisotne, savukārt tiesneši izcēlās ar lielisku kompetenci. Maskavā noteikti bija daudz nianšu, ko mācīties arī Latvijas sacensību rīkotājiem un sportistiem. Ļoti interesanta trase - ieskriešanās taisne iet kalnā, pēc kuras seko nepārredzams kreisais līkums, pārmetiens un garš labais līkums. Ātrums brauciena laikā aptuveni 100 kilometru stundā. Esmu ļoti gandarīts par aizvadīto cīņu!”



    Kristaps Blušs Latvijas Pro Drifta čempionātā pēc pirmā posma atrodas kopvērtējuma otrajā vietā. Viņam priekšā vienīgi pirmā posma uzvarētājs Ervīns Ērglis.

    Bildes no sacensībām:
    http://www.rusrace.ru/foto/284-drift
    http://www.dragtimes.info/gallery/events/21/
    http://smotra.ru/users/leonid127/gallery/album/19646/

    Video:




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties