BMWPower.lv uzsāk ikgadējo labdarības akciju (papildināts 07.12.)

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (49)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    26-11-2008

    Vortāls BMWPower.lv jau ceturto gadu turpina ikgadējo Ziemassvētku labdarības akciju. Arī šogad sniegsim atbalstu Sēlijas pagasta bāreņu namam „Līkumi” un Daugavpils rajona Naujenes bērnu namam. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, papildus tam nolemts palīdzēt arī kādam veco ļaužu pansionātam.

    Neskatoties uz šā brīža sarežģījumiem Latvijas un pasaules ekonomikā, ir cilvēku grupas, kuriem visos laikos neatkarīgi no pašiem rocības ziņā neklājas viegli. Iespējams, tikai krīzes apstākļi liek arī konformistiem vai vienkārši līdz tam vienaldzīgajiem pamanīt, ka ir arī sociāli mazāk aizsargātas cilvēku grupas un kaut daļēji arī uz savas ādas izjust attiecīgā laika uzliktos sarežģījumus, radot vai atmodinot iejūtību. Tāpēc BMWPower.lv cer, ka arī šāgada akcija gūs vismaz līdzvērtīgu atsaucību kā pērn, kad kopumā tika saziedoti nepilini trīs ar pusi tūkstoši latu, par kuriem bērnunamiem tika sarūpēti apavi, apģērbi, rotaļlietas, sadzīves tehnika u.c. tiem nepieciešamās lietas.

    Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, papildus jau minētajiem bērnunamiem nolemts palīdzēt arī kādam veco ļaužu pansionātam, kuriem parasti labdarības akcijas iet secen un tajos biežāk novērojamas lielākas „bēdu ielejas” nekā bērnunamos. Pagaidām BMWPower.lv labdarības akcijas organizatori nav noteikuši kādu konkrētu pansionātu, kam šogad sniegsim palīdzību, tāpēc, iespējams, kāds lasītājs zina ieteikt kādu konkrētu, par to norādot komentāros.

    Saistībā ar labdarības akciju pašlaik tiek formēta bezpeļņas sabiedriskā organizācija „BMWPower.lv labdarības biedrība”, kuras reģistrācija šobrīd iet birokrātisko procesu, tāpēc ziedojumu bankas kontu paziņosim šīs nedēļas beigās vai nākamās nedēļas sākumā.

    Labdarības akcijas ietvaros tiks vākti naudas ziedojumi, par kuriem uz Ziemassvētkiem labdarības akcijas organizatori iegādāsies un nogādās iepriekšminētajām iestādēm nepieciešamās lietas, par ko pēc tam tiks informēti BMWPower.lv lasītāji. Tāpat kā iepriekšējos gadus, ziedotāju vārdi netiks publiskoti.

    Ja vēlas ziedot kādas noderīgas lietas, piemēram, velosipēdus, skrituļslidas, ne pārāk vecus datorkomplektus u.tml., lūgums par to iepriekš apvaicāties pa e-pastu info[at]bmwpower.lv, vai tas būtu derīgs, jo vispārēju mantu vākšanu nav plānots veikt, organizatorisko sarežģījumu dēļ.

    Ziedojumu konta rekvizīti:

    Nosaukums: BMWPower.lv labdarības biedrība
    Reģistrācijas nr.: 40008134468
    Konta Nr.: LV95HABA0551023767963

    Atskaites no iepriekšējo gadu BMWPower.lv labdarības akcijām:
    2007.gads;
    2006.gads;
    2005.gads.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties