Visjaudīgākais BMW markas vēsturē – 600 zirgspēku 'M5'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (11)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    08-05-2014

    Kompānija “BMW” izstrādājis visjaudīgāko sērijveida modeli markas vēsturē – 600 zirgspēku jaudīgu “M5” sedana modifikāciju “30 Jahre M5”, kas izgatavots par godu “M5” modeļa 30 gadu jubilejai.


    “30 Jahre M5” modifikācijas sportiskajam sedanam salīdzinājumā ar standarta “BMW M5” tik pārprogrammēts 4,4 litru V8 biturbo benzīna motora elektroniskais vadības bloks un palielināts spiediens turbīnās.


    Rezultātā jauda palielināta par 40 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments pieaudzis par 20 ņūtonmetriem – līdz 700 Nm. Tas ļāvis paātrinājumu līdz 100 km/h samazināt par 0,4 sekundēm – “30 Jahre M5” modifikācija šo disciplīnu paveiks 3,9 sekundēs. Savukārt maksimālā braukšanas ierobežotāju pie 250 km/h atzīmes par papildus samaksu var pārcelt uz 305 km/h atzīmi.


    “30 Jahre M5” modifikācijas spēkratam jau standartā būs pakotne “Competition Package”. Tajā ietilpst balstiekārtas pazeminājums par 10 mm, sportiskāka regulējuma stūre, aktīvais “M” aizmugurējo riteņu ass diferenciālis un braukšanas elektroniskās stabilizācijas sistēmas pielaidīgāks algoritms.


    Vēl šīs speciālās versijas automobilis atšķirsies ar unikālu virsbūves krāsas toni, “30 Jahre M5” plātnīti uz priekšējiem spārniem, kā arī tonēta hromējuma izplūdes uzgaļiem, durvju rokturiem un radiatora dekoratīvo režģi.




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties