BMW atjauninājis X6 apvidus automobili

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Forte,
    30-01-2012

    Kompānija "BMW" atjauninājusi apvidus automobili "X6", kas līdz šim, triju gadu laikā kopš tā debijas realizēts jau 150 tūkstoš vienībās. Būtiskākās modernizētā modeļa izmaiņas – jauni lukturi ar diodēm un citāds radiatora dekoratīvais režģis, kā arī jauna modifikācija ar īpaši jaudīgu dīzeļdzinēju.


    Modernizētajam "BMW X6" būs pieejama jauna modifikācija – "X6 M50d" ar jauno trīslitru dīzeļmotoru, kas attīsta 381 ZS un 750 Nm. No vietas līdz 100 km/h šāds apvidnieks paātrināsies 5,3 sekundēs, kas ir tikai par pussekundi lēnāk nekā 555 ZS jaudīgais "X6 M". Šis sportiskais "X6" ar dīzeļdzinēju vidēji patērēs tikai 7,7 litrus uz 100 km.


    Tāpat visas "BMW X6" modifikācijas ar dīzeļdzinēju turpmāk atbildīs "Euro VI" ekoloģiskajām normām, kas spēkā stāsies 2014. gadā. Šim nolūkam "X6" aprīkots ar urīnvielas "AdBlue" sistēmu izplūdē.


    Vēl šiem automobiļiem par papildus samaksu būs pieejam "M" sportiskā pakotne, kas ietver agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, interjera aksesuārus un 20 collu riteņus.


    Atjauninātais "BMW X6" tirdzniecībā Eiropā nonāks jau šāgada pavasarī.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties