Online

Pašreiz BMWPower skatās 99 viesi un 6 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
RVR
24. Jan 2012, 16:26 #921

Kopš: 18. Sep 2008

Ziņojumi: 22705

Braucu ar: RVR


24 Jan 2012, 15:05:20 chepsis rakstīja:
Kāda vaina majonēzei Es ar to daudz kur gāžu


Pat, ja aizmirst par visu to veselīgi/neveselīgi būšanu - kāda jēga no tā, ka viss ēdiens garšo pēc majonēzes?
Principā var nemaz necensties kaut ko gatavot, paņem parastu maizi, uzgāz kārtu majonēzes, un viss garšos tāpat kā pusi dienas pie plīts gatavotas vakariņas

P.S. tas pats arī attiecībā uz tomātu mērces jūras cienītājiem
Offline
Apins
24. Jan 2012, 16:33 #922

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3469

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

rīsus brūnos, gargraudu. baltos tikai suši.

neesmu uztura speciālists, bet, piemēram, lasī ir aptuveni 200kcal, turpretī cūkgaļā aptuveni 400kcal. zivīs ir vairāk B-grupas vitamīni un omega taukskābes, kas ir labas sirdij. kāpēc tāds salīdzinājums? Jo lasis, manuprāt, ir viena no treknākajām zivīm.

runājot par makaroniem - ēdu tikai pilngraudu un ļoti reti. maizi - reti, bet tikai rupja maluma rudzu maizi.

un kas slikts majonēzē? uztura vērtības ziņā tad jau bez maz vai varētu dzert eļļu

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
stuntman
24. Jan 2012, 16:41 #923

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu


24 Jan 2012, 16:26:33 91 rakstīja:

24 Jan 2012, 15:05:20 chepsis rakstīja:
Kāda vaina majonēzei Es ar to daudz kur gāžu


Pat, ja aizmirst par visu to veselīgi/neveselīgi būšanu - kāda jēga no tā, ka viss ēdiens garšo pēc majonēzes?
Principā var nemaz necensties kaut ko gatavot, paņem parastu maizi, uzgāz kārtu majonēzes, un viss garšos tāpat kā pusi dienas pie plīts gatavotas vakariņas

P.S. tas pats arī attiecībā uz tomātu mērces jūras cienītājiem

+88(kcal)
Offline
Apins
24. Jan 2012, 16:50 #924

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3469

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
divkosigais
24. Jan 2012, 16:54 #925

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6560

Braucu ar:


24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?

Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam.
Offline
Apins
24. Jan 2012, 17:00 #926

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3469

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS


24 Jan 2012, 16:54:54 divkosigais rakstīja:

24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?

Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam.


Nez, Silakās var dabūt ļoti labas foreles.

Pie tam kāpēc gan neizmakšķerēt pa karpai paša dīķī un ievārīt zupā?

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
divkosigais
24. Jan 2012, 17:06 #927

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6560

Braucu ar:


24 Jan 2012, 17:00:33 Apins rakstīja:

24 Jan 2012, 16:54:54 divkosigais rakstīja:

24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?

Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam.


Nez, Silakās var dabūt ļoti labas foreles.

Pie tam kāpēc gan neizmakšķerēt pa karpai paša dīķī un ievārīt zupā?

Es nesaku,ka Latvijaa vispaar nevar norpirkt Lv audzeetu mantu.
Bet tendence ir taada,ka viss ,kas tiek audzeets te ,lielaakoties, peectam iet paari robezzai.
Bet viss lielveikalos un tirguu nopeerkamais ir,galvenokaart, importeets. Galla,daarzenni utt.

[ Šo ziņu laboja divkosigais, 24 Jan 2012, 17:07:31 ]

Offline
subaru
26. Jan 2012, 22:00 #928

Kopš: 17. Jun 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 10380

Braucu ar: rokām uz stūres


Offline
ivijs
01. Feb 2012, 09:36 #929

Kopš: 23. Mar 2009

Ziņojumi: 296

Braucu ar: 2101

Varbūt kādam kas noder
Offline
endurists
01. Feb 2012, 11:04 #930

Kopš: 21. Apr 2009

Ziņojumi: 372

Braucu ar: Husaberg FE501 13' KTM Adventure LC4, BMW 120d


01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder


Paldies - perfekti un saprotami
Offline
shmurger
01. Feb 2012, 11:38 #931

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


01 Feb 2012, 11:04:38 endurists rakstīja:

01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder


Paldies - perfekti un saprotami
jau vienreiz laikam no turienes ieteicu...noteikti ir jaapameegjina katram uztaisiit karbonaade, tieshi ieveerojot visas darbiibas.nereaali laba!!
Offline
lapsins
01. Feb 2012, 11:58 #932

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru

kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?

-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
eLeL
01. Feb 2012, 12:04 #933

Kopš: 29. Jul 2004

No: Līvāni

Ziņojumi: 4362

Braucu ar: busu

gandrīz izvārīt un tad apcept (maisīt pēc iespējas mazāk), bet vai tas būs tas interesantais?!

-----------------
Zeme zem kājām un jūra sirdī...

Offline
divkosigais
01. Feb 2012, 12:05 #934

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6560

Braucu ar:


01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?

Kartupelli passi par sevi (cepti) ir lloti garssiigi un nekad neapniik.

Manupilaaciajas parasti veicu ar makaroniem 7dienu riitos...kad ledusskapis ir izriits un negribas neko sarezzggiitu arii taisiit.

Parasti makaronus uzvaaru ar kaut kaadu kopeejo gallas garssvielu vai vegetu, tad apcepu uz pannas ar kaut kaadiem vistas gabalinniem...vai sagreiztu gallas pankuuku vai kaut ko ,kam ir galliska garssa...ja galiigi nekaa nav garssiiga palicis..atrauju vallaa kaut kaadu konservu - tuuristu brokastis...zinu ,ka meels,bet nu,ja pieliek klaat daudz kkiploku un siipolu..ir eedams tad klaat sieru, keccupu utt. to visu kopaa pacept.

parasti gan paliek paari veel no 5dienas kaut kaadas cepesskraasnii ceptas vistas uz saals paliekas..kas ar makaronie kopaa sacepot - aiziet uz urraa...
Offline
HannibalLecter
01. Feb 2012, 12:06 #935

Kopš: 13. Jan 2011

Ziņojumi: 2804

Braucu ar: E61


01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?

Viennozīmīgi cepeškrāsnī, ar sviestu, šķipsniņu vegetas, pipariem, klāt piemetot vēl kādu burkānu, sašķēlētu papriku, kāli.
Kaut kas līdzīgs Šmurgera iepriekš pieminētajai karbonādes receptei šeit.
Offline
lapsins
01. Feb 2012, 12:11 #936

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru


01 Feb 2012, 12:06:29 HannibalLecter rakstīja:

01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?

Viennozīmīgi cepeškrāsnī, ar sviestu, šķipsniņu vegetas, pipariem, klāt piemetot vēl kādu burkānu, sašķēlētu papriku, kāli.
Kaut kas līdzīgs Šmurgera iepriekš pieminētajai karbonādes receptei šeit.


tieši to recepti arī skatījos. vienkārši, bet garšīgi. un kad to papriku likt klāt? uz beigām? un burkānus?

[ Šo ziņu laboja lapsins, 01 Feb 2012, 12:13:28 ]



-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
KristsK
01. Feb 2012, 12:14 #937

Kopš: 22. Aug 2005

No: Ikšķile

Ziņojumi: 2745

Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv


24 Jan 2012, 14:40:29 zhuupa rakstīja:
Pieņemu, ka pie tādām brokastīm tiek piedzerta kausētu tauku bļodiņa <c> Tauķis (sūnu ciema zēni)A. Upītis.



-----------------
METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit

Offline
HannibalLecter
01. Feb 2012, 12:15 #938

Kopš: 13. Jan 2011

Ziņojumi: 2804

Braucu ar: E61

Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.

p.s. - papildus sviestam, cepamtraukā iepilinu arī nedaudz olīveļļu, lai nepierauj klāt.

Labu apetīti!

[ Šo ziņu laboja HannibalLecter, 01 Feb 2012, 12:18:14 ]

Offline
lapsins
01. Feb 2012, 12:16 #939

Kopš: 17. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 900

Braucu ar: subaru


01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.


Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies

-----------------
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220
Offline
shmurger
01. Feb 2012, 12:42 #940

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40


01 Feb 2012, 12:16:41 lapsins rakstīja:

01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.


Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4