Online
Pašreiz BMWPower skatās 99 viesi un 6 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?
Autors | Ziņojums |
RVR  | |  Kopš: 18. Sep 2008
Ziņojumi: 22705
Braucu ar: RVR
|
24 Jan 2012, 15:05:20 chepsis rakstīja:
Kāda vaina majonēzei Es ar to daudz kur gāžu 
Pat, ja aizmirst par visu to veselīgi/neveselīgi būšanu - kāda jēga no tā, ka viss ēdiens garšo pēc majonēzes?
Principā var nemaz necensties kaut ko gatavot, paņem parastu maizi, uzgāz kārtu majonēzes, un viss garšos tāpat kā pusi dienas pie plīts gatavotas vakariņas 
P.S. tas pats arī attiecībā uz tomātu mērces jūras cienītājiem  | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3469
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| rīsus brūnos, gargraudu. baltos tikai suši.
neesmu uztura speciālists, bet, piemēram, lasī ir aptuveni 200kcal, turpretī cūkgaļā aptuveni 400kcal. zivīs ir vairāk B-grupas vitamīni un omega taukskābes, kas ir labas sirdij. kāpēc tāds salīdzinājums? Jo lasis, manuprāt, ir viena no treknākajām zivīm.
runājot par makaroniem - ēdu tikai pilngraudu un ļoti reti. maizi - reti, bet tikai rupja maluma rudzu maizi.
un kas slikts majonēzē? uztura vērtības ziņā tad jau bez maz vai varētu dzert eļļu 
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
stuntman  | |  Kopš: 27. Apr 2006
Ziņojumi: 10587
Braucu ar: pumpi uz mežu
|
24 Jan 2012, 16:26:33 91 rakstīja:
24 Jan 2012, 15:05:20 chepsis rakstīja:
Kāda vaina majonēzei Es ar to daudz kur gāžu 
Pat, ja aizmirst par visu to veselīgi/neveselīgi būšanu - kāda jēga no tā, ka viss ēdiens garšo pēc majonēzes?
Principā var nemaz necensties kaut ko gatavot, paņem parastu maizi, uzgāz kārtu majonēzes, un viss garšos tāpat kā pusi dienas pie plīts gatavotas vakariņas 
P.S. tas pats arī attiecībā uz tomātu mērces jūras cienītājiem 
+88(kcal) | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3469
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
divkosigais | |  Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6560
Braucu ar:
|
24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?
Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi 
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam. | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3469
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
|
24 Jan 2012, 16:54:54 divkosigais rakstīja:
24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?
Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi 
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam.
Nez, Silakās var dabūt ļoti labas foreles.
Pie tam kāpēc gan neizmakšķerēt pa karpai paša dīķī un ievārīt zupā?
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
divkosigais | |  Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6560
Braucu ar:
|
24 Jan 2012, 17:00:33 Apins rakstīja:
24 Jan 2012, 16:54:54 divkosigais rakstīja:
24 Jan 2012, 16:50:25 Apins rakstīja:
un par fukushimu runājot - kā īsti tas, piemēram, ietekmē Latvijā audzētu foreli? Vai Baltijas jūrā noķertu reņģi vai mencu? Vai fermotās garneles?
Man jau sskiet,ka Latvijaa audzeetu foreli eed Skandinaavi 
Mees,savukaart, eedam lassus no Norveeggijas zivjaudzeetavaam.
Nez, Silakās var dabūt ļoti labas foreles.
Pie tam kāpēc gan neizmakšķerēt pa karpai paša dīķī un ievārīt zupā?
Es nesaku,ka Latvijaa vispaar nevar norpirkt Lv audzeetu mantu.
Bet tendence ir taada,ka viss ,kas tiek audzeets te ,lielaakoties, peectam iet paari robezzai.
Bet viss lielveikalos un tirguu nopeerkamais ir,galvenokaart, importeets. Galla,daarzenni utt.
[ Šo ziņu laboja divkosigais, 24 Jan 2012, 17:07:31 ] | Offline | | |
subaru | |  Kopš: 17. Jun 2002
No: Rīga
Ziņojumi: 10380
Braucu ar: rokām uz stūres
|
 | Offline | | |
|
ivijs | |  Kopš: 23. Mar 2009
Ziņojumi: 296
Braucu ar: 2101
| Varbūt kādam kas noder | Offline | | |
endurists | |  Kopš: 21. Apr 2009
Ziņojumi: 372
Braucu ar: Husaberg FE501 13' KTM Adventure LC4, BMW 120d
|
01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder
Paldies - perfekti un saprotami  | Offline | | |
shmurger | |  Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
01 Feb 2012, 11:04:38 endurists rakstīja:
01 Feb 2012, 09:36:28 ivijs rakstīja:
Varbūt kādam kas noder
Paldies - perfekti un saprotami 
jau vienreiz laikam no turienes ieteicu...noteikti ir jaapameegjina katram uztaisiit karbonaade, tieshi ieveerojot visas darbiibas.nereaali laba!! | Offline | | |
lapsins  | |  Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
| kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 | Offline | | |
eLeL  | |  Kopš: 29. Jul 2004
No: Līvāni
Ziņojumi: 4362
Braucu ar: busu
| gandrīz izvārīt un tad apcept (maisīt pēc iespējas mazāk), bet vai tas būs tas interesantais?! 
----------------- Zeme zem kājām un jūra sirdī...
| Offline | | |
divkosigais | |  Kopš: 15. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 6560
Braucu ar:
|
01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?
Kartupelli passi par sevi (cepti) ir lloti garssiigi un nekad neapniik. 
Manupilaaciajas parasti veicu ar makaroniem 7dienu riitos...kad ledusskapis ir izriits un negribas neko sarezzggiitu arii taisiit.
Parasti makaronus uzvaaru ar kaut kaadu kopeejo gallas garssvielu vai vegetu, tad apcepu uz pannas ar kaut kaadiem vistas gabalinniem...vai sagreiztu gallas pankuuku vai kaut ko ,kam ir galliska garssa...ja galiigi nekaa nav garssiiga palicis..atrauju vallaa kaut kaadu konservu - tuuristu brokastis...zinu ,ka meels,bet nu,ja pieliek klaat daudz kkiploku un siipolu..ir eedams tad klaat sieru, keccupu utt. to visu kopaa pacept.

parasti gan paliek paari veel no 5dienas kaut kaadas cepesskraasnii ceptas vistas uz saals paliekas..kas ar makaronie kopaa sacepot - aiziet uz urraa...
| Offline | | |
HannibalLecter | |  Kopš: 13. Jan 2011
Ziņojumi: 2804
Braucu ar: E61
|
01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?
Viennozīmīgi cepeškrāsnī, ar sviestu, šķipsniņu vegetas, pipariem, klāt piemetot vēl kādu burkānu, sašķēlētu papriku, kāli.
Kaut kas līdzīgs Šmurgera iepriekš pieminētajai karbonādes receptei šeit. | Offline | | |
lapsins  | |  Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
|
01 Feb 2012, 12:06:29 HannibalLecter rakstīja:
01 Feb 2012, 11:58:13 lapsins rakstīja:
kā var interesanti sacept kartupeļus?
kā jūs parasti darat?
Viennozīmīgi cepeškrāsnī, ar sviestu, šķipsniņu vegetas, pipariem, klāt piemetot vēl kādu burkānu, sašķēlētu papriku, kāli.
Kaut kas līdzīgs Šmurgera iepriekš pieminētajai karbonādes receptei šeit.
tieši to recepti arī skatījos. vienkārši, bet garšīgi. un kad to papriku likt klāt? uz beigām? un burkānus?
[ Šo ziņu laboja lapsins, 01 Feb 2012, 12:13:28 ]
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 | Offline | | |
|
KristsK  | |  Kopš: 22. Aug 2005
No: Ikšķile
Ziņojumi: 2745
Braucu ar: uzrakstu www.margas.lv
|
24 Jan 2012, 14:40:29 zhuupa rakstīja:
Pieņemu, ka pie tādām brokastīm tiek piedzerta kausētu tauku bļodiņa <c> Tauķis (sūnu ciema zēni)A. Upītis.

----------------- METĀLA IZSTRĀDĀJUMI , GRILU GALERIJA šeit
| Offline | | |
HannibalLecter | |  Kopš: 13. Jan 2011
Ziņojumi: 2804
Braucu ar: E61
| Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
p.s. - papildus sviestam, cepamtraukā iepilinu arī nedaudz olīveļļu, lai nepierauj klāt.
Labu apetīti!  [ Šo ziņu laboja HannibalLecter, 01 Feb 2012, 12:18:14 ] | Offline | | |
lapsins  | |  Kopš: 17. Feb 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 900
Braucu ar: subaru
|
01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies 
----------------- http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=8220 | Offline | | |
shmurger | |  Kopš: 15. Oct 2007
Ziņojumi: 12778
Braucu ar: xc40
|
01 Feb 2012, 12:16:41 lapsins rakstīja:
01 Feb 2012, 12:15:28 HannibalLecter rakstīja:
Personīgi es, papriku gredzentiņos un burkānus strēmelītēs sagriežu uzreiz un lieku kopā ar kartoškām.Arīdzan sviesta pikučus lieku starp šiem dārzeņiem uzreiz.Vegetu(vai kādu alternatīvu) gan ar prātu, ja negaršo izteiktas specifiskas piegaršas.+/- pasākuma pusē, izvelku trauku un nedaudz apgrozu pasākumu - tad atkal atpakaļ.
Tulīt sākšu mizot kartupeļus un burkānus. Jau saskrēja siekala. Paldies 
kartupeljus mizot ir pilniigaakaa aplamiiba, ja nu vieniigi tos uz pavasara pusi, pirms jaunajiem nekad neesmu mizojis kartupeljus, bet visi eed un slavee | Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4
|