Online
Pašreiz BMWPower skatās 160 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.
|
Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt
Autors | Ziņojums |
foobar | |  Kopš: 04. Jun 2002
Ziņojumi: 6045
Braucu ar: M57TU2D30
| Vislabākais steiks LV ir http://www.laimigagovs.lv/
Fileja jau pārsvarā visur ir fileja... | Offline | | |
DjCrack | |  Kopš: 11. Jun 2002
Ziņojumi: 1348
Braucu ar: kursoru pa zrc.lv
| Steiku kluba var iepirkt lv audzetu un nogatavinatu galju. | Offline | | |
amigoz | |  Kopš: 25. Aug 2004
Ziņojumi: 1875
Braucu ar: RRS
| @SKY Ir steika gabali un aiz Jūrmalas SKY virziena uz jūrmalu uzreiz aiz veikala ir maza bodīte.
Tur viens entuziasts gatavina pareizos gabalus.
LV izcelsmes gabali man neiepatikās, bet importa bija ēdami.
Latvijas gaļai piegādātāju neteica, bet iespējams pats bija ar recepti nofeilojis.
| Offline | | |
SpOrcMeN  | |  Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 34053
Braucu ar: banderautomobili
| zinu vienu fruktu tepat powera kursh ar dhl suta dalju no spanijas ))
----------------- ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!
| Offline | | |
kkas | |  Kopš: 22. Apr 2008
Ziņojumi: 9740
Braucu ar: Alfu
| steiks ir modes lieta. visi baigie sexperti, tikai paši atrast info un saprast kas ir kas par slinku. saklausās kaimiņus vai paziņas un tad stumj no sērijas- labākais steiks un gaļa vispār ir no tik tikko kauta dzīvnieka 
ar steiku ir kā ar vīnu. iedos tev parastu gaļas gabalu steika izskatā un pateiks, ka mēmākais aizjūras steiks un cepis pro šefpavārs un 9 no 10 atzītiem ekspertiem sarakstīs slavas vārdus.
garša ir ļoti subjektīvs jēdziens. cilvēkiem vnk gribas būt elitāriem citu acīs  [ Šo ziņu laboja kkas, 01 Jul 2016, 10:41:28 ] | Offline | | |
ROLEXX  | |  Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
| Jautājums par kūpinātavu. Tikko tiku pie savējās.
Kādas receptes taisiet marinādei kūpinot cūkgaļas gabalus - gan karbonādes, gan cauraudzes? Un vai var vienā metienā kūpināt šos gabalus ar vistām, piemēram (laiks, protams, atšķiras)
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
Lafter  | |  Kopš: 23. Sep 2007
Ziņojumi: 28686
Braucu ar: wv
| man švāģeris bija atbraucis, marinēja gaļu. Cūku un vistu. Beigās padeva otrà dienā pēdējos stilbus vistas- 6 cilvēki atzina, ka labāku savu mūžu nav ēduši. Psc vienk 
Protams tirdījām čali, ko lika un kā. Beigās godīgi atzinās, ka iemaucis visus garšvielu pārpalikumus spainī un sametis vistu iekšā.. Recepte aizgāja kopā ar pohām 
----------------- Gribās pļūtīt? Nejūties novērtēts? Neviens nepievērš uzmanību?
Spied zemāk.
Spama topiks
Jā! Man jūk komati. Tas dēļ ilga perioda komunicējot citās valodās.
| Offline | | |
SpOrcMeN  | |  Kopš: 14. May 2002
Ziņojumi: 34053
Braucu ar: banderautomobili
| dzerajiem garsha s izjutas visapr ir ljoti elitaras )) sevishkji pec 3 aliem
----------------- ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!
| Offline | | |
|
Arsmens | |  Kopš: 28. Jun 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 13306
Braucu ar: Trim durvīm
|
01 Jul 2016, 10:32:19 @kkas rakstīja:
steiks ir modes lieta. visi baigie sexperti, tikai paši atrast info un saprast kas ir kas par slinku. saklausās kaimiņus vai paziņas un tad stumj no sērijas- labākais steiks un gaļa vispār ir no tik tikko kauta dzīvnieka 
ar steiku ir kā ar vīnu. iedos tev parastu gaļas gabalu steika izskatā un pateiks, ka mēmākais aizjūras steiks un cepis pro šefpavārs un 9 no 10 atzītiem ekspertiem sarakstīs slavas vārdus.
garša ir ļoti subjektīvs jēdziens. cilvēkiem vnk gribas būt elitāriem citu acīs 
Neesi tak pirmo dienu powerā Te pamet jebkuru tēmu un uzreiz kā minimums 5 eksperti, kuri nano niansēs stāsta un zin teikt, kurš ir "īstais" :.powerlvl+100: | Offline | | |
Damn  | |  Kopš: 24. Aug 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 10810
Braucu ar:
|
30 Jun 2016, 23:00:35 @DjCrack rakstīja:
Steiku kluba var iepirkt lv audzetu un nogatavinatu galju.
+1 par steiku kluba gaļu. | Offline | | |
vernersb | | Kopš: 02. May 2014
No: Rīga
Ziņojumi: 1028
Braucu ar: E61 530DA
| Iesakiet luudzu labas desas cepshanai! Galja ir iemarineeta, bet jau kkkaa pieriebusies. Riit jaabrauc ciemos un atjeedzu, ka shovasar nevienu labu desu neesmu ne cepis, ne eedis. Vēlams marshrutaa no spices liidz juglai. | Offline | | |
Apins  | |  Kopš: 14. Sep 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 3464
Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS
| Su vide veikaliņš aiz skaja nekad nav licis vilties gatavinātajā gaļā! Pat maltā gaļa burgerīšiem ir lieliska!
----------------- Eu, kāpēc nerāda parakstu? | Offline | | |
ROLEXX  | |  Kopš: 10. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 11581
Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s
| Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem 
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[ Šo ziņu laboja ROLEXX, 19 Jul 2016, 11:13:25 ]
----------------- Juridiskie pakalpojumi
| Offline | | |
zzips  | |  Kopš: 20. Feb 2004
Ziņojumi: 28219
Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju
| Izskatās 
----------------- *Keep going..... It will all make sense soon | Offline | | |
Kalnz | | Kopš: 03. May 2007
No: Rīga
Ziņojumi: 14349
Braucu ar:
| Kāda ir top1 šašlika marināde šogad? | Offline | | |
zulus | |  Kopš: 18. Aug 2006
No: Rīga
Ziņojumi: 3335
Braucu ar:
| Nez, es šovasar vairāk uz vistu spiedu;
*Atkauloti vistu šķiņķi sagriezti gabalos;
*Sīpols (1/2 no vistas svara);
* 1/2 liels citrons uz 2kg (sagriezts gabaliņos), šo var aizvietot ar 2-3 ēdamkarotēm etiķa;
* 5 Piparu maisījums
* Zaļumi sakapāti klāt;
* Adžika 2-3 palielas ēdamkarotes (šo variēju atkarībā no ēdāju asuma mīlas )
* 2 tējkarotes cukura/medus
* mazliet olīveļļas
visu saspaida no sirds un rajona un liek ledusskapī
Šito var cept arī pēc 3-4h ledusskapī, bet vislabāk vismaz 12h;
2-3h pirms cepšanas izvelku no ledusskapja, lai ieņem istabas temperatūru, pielieku mazliet sāls (sākumā nelieku, lai gaļa neizsulo)![ Šo ziņu laboja zulus, 29 Jul 2016, 15:11:32 ] | Offline | | |
|
markelis | |  Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12986
Braucu ar: eFku
|
19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem 
Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas
[IMG]kuupinaatava[/IMG]
reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.
| Offline | | |
Lorry | | Kopš: 25. May 2010
Ziņojumi: 287
Braucu ar: kabkluku
| Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
| Offline | | |
VMR  | |  Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10336
Braucu ar: sporta variantu
| Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu? | Online | | |
markelis | |  Kopš: 28. Oct 2002
Ziņojumi: 12986
Braucu ar: eFku
|
29 Jul 2016, 17:10:24 @VMR rakstīja:
Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?
atkariigs no:
aukstais/karstais kuupinsh;
caurraudzzits/spekjiits/skjinkjiits;
pasham garsho shtengraaks/vaajaaks marineejums.
bet pamataa jau (ja tas nav spekjis) klasiski - uudens, saals, cukurs, etikja esence, graudu pipari, smarziigie pipari, lauru lapas, krustnaglinjas, meibii koriandrs, nu kas veel liekas vjadziigs. tas slapjai marinaadei.
var pa sauso - tad maltie pipari, chilli/paprikas pulveris, citas sausaas garsvielas.
bet nu tas viss "uz miileetaaju".
| Offline | | |
|
Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo
|