Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 160 viesi un 13 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Ēdiena šmorēšana - Grilli / Mangaļi utt

AutorsZiņojums
foobar
30. Jun 2016, 22:58 #541

Kopš: 04. Jun 2002

Ziņojumi: 6045

Braucu ar: M57TU2D30

Vislabākais steiks LV ir http://www.laimigagovs.lv/
Fileja jau pārsvarā visur ir fileja...
Offline
DjCrack
30. Jun 2016, 23:00 #542

Kopš: 11. Jun 2002

Ziņojumi: 1348

Braucu ar: kursoru pa zrc.lv

Steiku kluba var iepirkt lv audzetu un nogatavinatu galju.
Offline
amigoz
30. Jun 2016, 23:26 #543

Kopš: 25. Aug 2004

Ziņojumi: 1875

Braucu ar: RRS

@SKY Ir steika gabali un aiz Jūrmalas SKY virziena uz jūrmalu uzreiz aiz veikala ir maza bodīte.
Tur viens entuziasts gatavina pareizos gabalus.
LV izcelsmes gabali man neiepatikās, bet importa bija ēdami.
Latvijas gaļai piegādātāju neteica, bet iespējams pats bija ar recepti nofeilojis.
Offline
SpOrcMeN
01. Jul 2016, 09:53 #544

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 34053

Braucu ar: banderautomobili

zinu vienu fruktu tepat powera kursh ar dhl suta dalju no spanijas ))

-----------------
ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!


Offline
kkas
01. Jul 2016, 10:32 #545

Kopš: 22. Apr 2008

Ziņojumi: 9740

Braucu ar: Alfu

steiks ir modes lieta. visi baigie sexperti, tikai paši atrast info un saprast kas ir kas par slinku. saklausās kaimiņus vai paziņas un tad stumj no sērijas- labākais steiks un gaļa vispār ir no tik tikko kauta dzīvnieka
ar steiku ir kā ar vīnu. iedos tev parastu gaļas gabalu steika izskatā un pateiks, ka mēmākais aizjūras steiks un cepis pro šefpavārs un 9 no 10 atzītiem ekspertiem sarakstīs slavas vārdus.
garša ir ļoti subjektīvs jēdziens. cilvēkiem vnk gribas būt elitāriem citu acīs

[ Šo ziņu laboja kkas, 01 Jul 2016, 10:41:28 ]

Offline
ROLEXX
01. Jul 2016, 11:14 #546

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s

Jautājums par kūpinātavu. Tikko tiku pie savējās.

Kādas receptes taisiet marinādei kūpinot cūkgaļas gabalus - gan karbonādes, gan cauraudzes? Un vai var vienā metienā kūpināt šos gabalus ar vistām, piemēram (laiks, protams, atšķiras)

-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline
Lafter
01. Jul 2016, 11:22 #547

Kopš: 23. Sep 2007

Ziņojumi: 28686

Braucu ar: wv

man švāģeris bija atbraucis, marinēja gaļu. Cūku un vistu. Beigās padeva otrà dienā pēdējos stilbus vistas- 6 cilvēki atzina, ka labāku savu mūžu nav ēduši. Psc vienk
Protams tirdījām čali, ko lika un kā. Beigās godīgi atzinās, ka iemaucis visus garšvielu pārpalikumus spainī un sametis vistu iekšā.. Recepte aizgāja kopā ar pohām

-----------------
Gribās pļūtīt? Nejūties novērtēts? Neviens nepievērš uzmanību?
Spied zemāk.
Spama topiks
Jā! Man jūk komati. Tas dēļ ilga perioda komunicējot citās valodās.
Offline
SpOrcMeN
01. Jul 2016, 11:32 #548

Kopš: 14. May 2002

Ziņojumi: 34053

Braucu ar: banderautomobili

dzerajiem garsha s izjutas visapr ir ljoti elitaras )) sevishkji pec 3 aliem

-----------------
ІБАШТЕ!!!!! ЗА УКРАЇНУ!!!!!!!
Нехай подохне суче плем’я!!!!


Offline
Arsmens
01. Jul 2016, 11:36 #549

Kopš: 28. Jun 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 13306

Braucu ar: Trim durvīm


01 Jul 2016, 10:32:19 @kkas rakstīja:
steiks ir modes lieta. visi baigie sexperti, tikai paši atrast info un saprast kas ir kas par slinku. saklausās kaimiņus vai paziņas un tad stumj no sērijas- labākais steiks un gaļa vispār ir no tik tikko kauta dzīvnieka
ar steiku ir kā ar vīnu. iedos tev parastu gaļas gabalu steika izskatā un pateiks, ka mēmākais aizjūras steiks un cepis pro šefpavārs un 9 no 10 atzītiem ekspertiem sarakstīs slavas vārdus.
garša ir ļoti subjektīvs jēdziens. cilvēkiem vnk gribas būt elitāriem citu acīs

Neesi tak pirmo dienu powerā Te pamet jebkuru tēmu un uzreiz kā minimums 5 eksperti, kuri nano niansēs stāsta un zin teikt, kurš ir "īstais" :.powerlvl+100:
Offline
Damn
01. Jul 2016, 11:37 #550

Kopš: 24. Aug 2003

No: Rīga

Ziņojumi: 10810

Braucu ar:


30 Jun 2016, 23:00:35 @DjCrack rakstīja:
Steiku kluba var iepirkt lv audzetu un nogatavinatu galju.


+1 par steiku kluba gaļu.
Offline
vernersb
15. Jul 2016, 01:23 #551

Kopš: 02. May 2014

No: Rīga

Ziņojumi: 1028

Braucu ar: E61 530DA

Iesakiet luudzu labas desas cepshanai! Galja ir iemarineeta, bet jau kkkaa pieriebusies. Riit jaabrauc ciemos un atjeedzu, ka shovasar nevienu labu desu neesmu ne cepis, ne eedis. Vēlams marshrutaa no spices liidz juglai.
Offline
Apins
15. Jul 2016, 01:32 #552

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3464

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

Su vide veikaliņš aiz skaja nekad nav licis vilties gatavinātajā gaļā! Pat maltā gaļa burgerīšiem ir lieliska!

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
ROLEXX
19. Jul 2016, 11:12 #553

Kopš: 10. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 11581

Braucu ar: Cayenne S, B6 cabrio; Suzuki SV1000s

Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas





[ Šo ziņu laboja ROLEXX, 19 Jul 2016, 11:13:25 ]



-----------------
Juridiskie pakalpojumi
Offline
zzips
19. Jul 2016, 12:14 #554

Kopš: 20. Feb 2004

Ziņojumi: 28219

Braucu ar: Slēgta tipa visurgājēju

Izskatās

-----------------
*Keep going..... It will all make sense soon
Offline
Kalnz
29. Jul 2016, 15:03 #555

Kopš: 03. May 2007

No: Rīga

Ziņojumi: 14349

Braucu ar:

Kāda ir top1 šašlika marināde šogad?
Offline
zulus
29. Jul 2016, 15:10 #556

Kopš: 18. Aug 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3335

Braucu ar:

Nez, es šovasar vairāk uz vistu spiedu;
*Atkauloti vistu šķiņķi sagriezti gabalos;
*Sīpols (1/2 no vistas svara);
* 1/2 liels citrons uz 2kg (sagriezts gabaliņos), šo var aizvietot ar 2-3 ēdamkarotēm etiķa;
* 5 Piparu maisījums
* Zaļumi sakapāti klāt;
* Adžika 2-3 palielas ēdamkarotes (šo variēju atkarībā no ēdāju asuma mīlas)
* 2 tējkarotes cukura/medus
* mazliet olīveļļas

visu saspaida no sirds un rajona un liek ledusskapī

Šito var cept arī pēc 3-4h ledusskapī, bet vislabāk vismaz 12h;

2-3h pirms cepšanas izvelku no ledusskapja, lai ieņem istabas temperatūru, pielieku mazliet sāls (sākumā nelieku, lai gaļa neizsulo)!

[ Šo ziņu laboja zulus, 29 Jul 2016, 15:11:32 ]

Offline
markelis
29. Jul 2016, 15:19 #557

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12986

Braucu ar: eFku


19 Jul 2016, 11:12:12 @ROLEXX rakstīja:
Esmu ticis pie savas kūpinātavas - manuprāt visai estētisks un gana praktisks variants. Nu jau nedaudz būs jāpiebremzē ar ierīces izmantošanu, lai galīgi nerodas nepatika pret gaļas produktiem

Kāds varbūt ir manījis kūpināšanas recepšu grāmatas? Netā baigās variācijas neatrodas

[IMG]kuupinaatava[/IMG]


reaali bet nu paklausi padomam - nopeerc depo maisinju ugunsdrosho maalu (peleeki taadi) atjauc ar uudeni liidz kreejuma konsistnecei un nopindzelee iekshpusi. citaadi vienaa reizee paliksi bez kuupinja un kuupinaatavas.

Offline
Lorry
29. Jul 2016, 15:55 #558

Kopš: 25. May 2010

Ziņojumi: 287

Braucu ar: kabkluku

Sāk aptrūkties idejas, tāpēc uzjautāšu tepat, varbūt ko jaunu un labu ieteiksiet.
Interesē marināde cūkai, bez etiķiem/citroniem.
Offline
VMR
29. Jul 2016, 17:10 #559

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10336

Braucu ar: sporta variantu

Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?
Online
markelis
29. Jul 2016, 17:21 #560

Kopš: 28. Oct 2002

Ziņojumi: 12986

Braucu ar: eFku


29 Jul 2016, 17:10:24 @VMR rakstīja:
Bija jāprasa - kā marinējat cūciņu?


atkariigs no:
aukstais/karstais kuupinsh;
caurraudzzits/spekjiits/skjinkjiits;
pasham garsho shtengraaks/vaajaaks marineejums.

bet pamataa jau (ja tas nav spekjis) klasiski - uudens, saals, cukurs, etikja esence, graudu pipari, smarziigie pipari, lauru lapas, krustnaglinjas, meibii koriandrs, nu kas veel liekas vjadziigs. tas slapjai marinaadei.

var pa sauso - tad maltie pipari, chilli/paprikas pulveris, citas sausaas garsvielas.

bet nu tas viss "uz miileetaaju".
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, BigArchi, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo