Autors | Ziņojums |
Muuks | 02. Oct 2012, 10:20 |
#1401
|
|
 Kopš: 02. Jan 2012
Ziņojumi: 701
Braucu ar:
| tas pashaa apakshaa ir kkads sushi bez riisiem, or what? |
Offline | |
|
a_meitene | 08. Oct 2012, 19:22 |
#1402
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
| Kā lai šitos samarinē?
zb jau visur lasīt - uzvelc gumijas cimdus, pārgriez, iztīri, sagriez un marinē pēc ieskatiem vai kā gurķus...  |
Offline | |
|
Araajz  | 08. Oct 2012, 19:51 |
#1403
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28439
Braucu ar: E39
| šitos saliku parastā marinādē ar etiķi un neko nekarsēju
|
Offline | |
|
zhuupa | 08. Oct 2012, 19:54 |
#1404
|
|
 Kopš: 28. Sep 2010
No: Viļāni
Ziņojumi: 2296
Braucu ar: Fiat Multipla
| Diezgan prikolīgi 
|
Offline | |
|
a_meitene | 08. Oct 2012, 20:17 |
#1405
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
|
08 Oct 2012, 19:51:09 Araajz rakstīja:
šitos saliku parastā marinādē ar etiķi un neko nekarsēju
Tu neesi "gudrāks" kā receptes.lv, cāļi, šmāļi un visi citi.. definē, kas ir "parasta marināde"
|
Offline | |
|
grd  | 08. Oct 2012, 20:23 |
#1406
|
|
 Kopš: 15. Aug 2012
No: Valmiera
Ziņojumi: 2221
Braucu ar: X6
|
08 Oct 2012, 20:17:51 a_meitene rakstīja:
08 Oct 2012, 19:51:09 Araajz rakstīja:
šitos saliku parastā marinādē ar etiķi un neko nekarsēju
Tu neesi "gudrāks" kā receptes.lv, cāļi, šmāļi un visi citi.. definē, kas ir "parasta marināde"
Uz 1 litru burku 1 ed.k. sāls, 1 ēd.k. cukura un 1 ēd.karote etiķis. Var nekarsēt, bet tad labāk ar 2x pārliešanu ( 2x aplej uz 15min ar karstu ūdeni un trešajā reizē pievieno visas sastāvdaļas). Tikai to ūdeni nemaina - uzvāra, aplej, nolej un uzvāra to pašu. |
Offline | |
|
a_meitene | 08. Oct 2012, 20:26 |
#1407
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
|
08 Oct 2012, 20:23:26 grd rakstīja:
Uz 1 litru burku 1 ed.k. sāls, 1 ēd.k. cukura un 1 ēd.karote etiķis. Var nekarsēt, bet tad labāk ar 2x pārliešanu ( 2x aplej uz 15min ar karstu ūdeni un trešajā reizē pievieno visas sastāvdaļas). Tikai to ūdeni nemaina - uzvāra, aplej, nolej un uzvāra to pašu.
Beidzot!!
Liels paldies  |
Offline | |
|
grd  | 08. Oct 2012, 20:31 |
#1408
|
|
 Kopš: 15. Aug 2012
No: Valmiera
Ziņojumi: 2221
Braucu ar: X6
|
08 Oct 2012, 20:26:11 a_meitene rakstīja:
08 Oct 2012, 20:23:26 grd rakstīja:
Uz 1 litru burku 1 ed.k. sāls, 1 ēd.k. cukura un 1 ēd.karote etiķis. Var nekarsēt, bet tad labāk ar 2x pārliešanu ( 2x aplej uz 15min ar karstu ūdeni un trešajā reizē pievieno visas sastāvdaļas). Tikai to ūdeni nemaina - uzvāra, aplej, nolej un uzvāra to pašu.
Beidzot!!
Liels paldies 
Tikai tā ir jāliek etiķa esence, bet es parasti uzvāru sāls/cukura ūdeni un tad burkā pieleju to etiķi ar karoti  |
Offline | |
|
|
VMR  | 08. Oct 2012, 20:32 |
#1409
|
|
 Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10336
Braucu ar: sporta variantu
| Etiķa esenci, nevis etiķi 
Nu re, grd jau pati precizēja![ Šo ziņu laboja VMR, 08 Oct 2012, 20:33:00 ] |
Offline | |
|
a_meitene | 08. Oct 2012, 20:39 |
#1410
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
|
08 Oct 2012, 20:32:18 VMR rakstīja:
Etiķa esenci, nevis etiķi 
Nu re, grd jau pati precizēja!
to varēja arī nelabot. pašai bija skaidrs.  |
Offline | |
|
Araajz  | 08. Oct 2012, 20:53 |
#1411
|
|
 Kopš: 30. Aug 2008
No: Rīga
Ziņojumi: 28439
Braucu ar: E39
|
08 Oct 2012, 20:17:51 a_meitene rakstīja:
08 Oct 2012, 19:51:09 Araajz rakstīja:
šitos saliku parastā marinādē ar etiķi un neko nekarsēju
Tu neesi "gudrāks" kā receptes.lv, cāļi, šmāļi un visi citi.. definē, kas ir "parasta marināde"
psc, neko tev vairāk nekad neteikšu  |
Offline | |
|
chepsis | 21. Oct 2012, 20:09 |
#1412
|
|
 Kopš: 09. Jul 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 32459
Braucu ar:
| Keksu diēta 
|
Offline | |
|
a_meitene | 21. Oct 2012, 20:25 |
#1413
|
|
 Kopš: 24. Nov 2009
No: Rīga
Ziņojumi: 99
Braucu ar:
|
08 Oct 2012, 20:53:50 Araajz rakstīja:
08 Oct 2012, 20:17:51 a_meitene rakstīja:
08 Oct 2012, 19:51:09 Araajz rakstīja:
šitos saliku parastā marinādē ar etiķi un neko nekarsēju
Tu neesi "gudrāks" kā receptes.lv, cāļi, šmāļi un visi citi.. definē, kas ir "parasta marināde"
psc, neko tev vairāk nekad neteikšu 
vai, vai.. cik dažs labs te jūtīgs..  |
Offline | |
|
fubuz | 21. Oct 2012, 20:28 |
#1414
|
|
 Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5140
Braucu ar: trafic
|
21 Oct 2012, 20:09:19 chepsis rakstīja:
Keksu diēta 
[IMG]keksi[/IMG]
tev no papīrīšiem viņi normāli atdalās?[ Šo ziņu laboja fubuz, 21 Oct 2012, 20:28:30 ] |
Offline | |
|
chepsis | 21. Oct 2012, 20:30 |
#1415
|
|
 Kopš: 09. Jul 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 32459
Braucu ar:
|
21 Oct 2012, 20:28:05 fubuz rakstīja:
21 Oct 2012, 20:09:19 chepsis rakstīja:
Keksu diēta 
[IMG]keksi[/IMG]
tev no papīrīšiem viņi normāli atdalās?
nu tā nav tik traki
Mamma teica, ka vajag ar cepameļļu biš iesmērēt  |
Offline | |
|
fubuz | 21. Oct 2012, 20:34 |
#1416
|
|
 Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5140
Braucu ar: trafic
| man ar cepameļļu neizdevās. 
|
Offline | |
|
|
chepsis | 21. Oct 2012, 20:37 |
#1417
|
|
 Kopš: 09. Jul 2010
No: Rīga
Ziņojumi: 32459
Braucu ar:
| Nu tad nograuz ar zobiem |
Offline | |
|
fubuz | 21. Oct 2012, 20:41 |
#1418
|
|
 Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5140
Braucu ar: trafic
| man gribējās tā pa smuko uztaisīt. noņemt papīrīšu utt.
bet sanāca kā parasti  |
Offline | |
|
VMR  | 21. Oct 2012, 20:42 |
#1419
|
|
 Kopš: 07. May 2006
Ziņojumi: 10336
Braucu ar: sporta variantu
| Fubuz, tas tāpēc, ka no proteīna cepi  |
Offline | |
|
fubuz | 21. Oct 2012, 20:47 |
#1420
|
|
 Kopš: 19. Dec 2003
No: Rīga
Ziņojumi: 5140
Braucu ar: trafic
|
21 Oct 2012, 20:42:54 VMR rakstīja:
Fubuz, tas tāpēc, ka no proteīna cepi 
neuzminēji. no tīra cukura drīzāk 
reti ko tādu taisu.
bet ja būtu proķis tad no viņa taisītu. |
Offline | |
|