Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 116 viesi un 9 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » FLEIMS

Tēma: Ko BMWpoweristi ēd?

AutorsZiņojums
Stella
20. Aug 2012, 12:26 #1361

Kopš: 30. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1794

Braucu ar: z3


20 Aug 2012, 12:13:34 Che rakstīja:
Pastāstiet kāds (vēlams iz savas pieredzes) kā garšīgi nošmorēt bebru?


nuu... bembram vispār tai gaļai garša savdabīga.
Vienīgais ko neiesaku ir taisīt bebra gaļas šašliku. Sīksts utt.. turklāt visiem var negarsot
Es taisīju sautējumā bebra gaļu, tad ir daudz maz
Offline
shmurger
20. Aug 2012, 12:28 #1362

Kopš: 15. Oct 2007

Ziņojumi: 12778

Braucu ar: xc40

bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams.
Offline
Stella
20. Aug 2012, 12:32 #1363

Kopš: 30. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 1794

Braucu ar: z3


20 Aug 2012, 12:28:34 shmurger rakstīja:
bebru vajag samalt un taist kotletes, savadak tas suuda gabals nav eedams.




Nu nav tik traki.. ja garšīgi sagatavo tad ir pat ļoti bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav
Offline
Exclusivity
20. Aug 2012, 12:50 #1364

Kopš: 22. Dec 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 4438

Braucu ar: Ducati Panigale, Track- Kawa &1Horse Power & Xxxx


20 Aug 2012, 12:32:59 Stella rakstīja:
bet nu bebra gaļa vai nu garšos vai negaršos- vidusceļa nav


+1 Es viņu nevarēju ieēst
Offline
zhuupa
20. Aug 2012, 12:51 #1365

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2296

Braucu ar: Fiat Multipla

Nu a ko tur, kārtīgi iemarinē vismaz sutku un liec pīlē un šmorē, klāt kaut kādu garšvielu, pāris nelielus sīpolus veselus un burkānus ar. Ja lops pavecs bijis, tad jāskatās, var sanākt ilgi šmorēt līdz ēdamai konsistencei, ja jaunāks, tad pēc 2 h jau var sākt skatīties, cepenē 200 grādiem jābūt.
Offline
VMR
20. Aug 2012, 13:23 #1366

Kopš: 07. May 2006

Ziņojumi: 10337

Braucu ar: sporta variantu

Bebrs nav jāšmorē, bebrs ir jāskuj!
Offline
Acite
20. Aug 2012, 14:13 #1367

Kopš: 02. Mar 2012

No: Liepāja

Ziņojumi: 473

Braucu ar:

no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu
Offline
divkosigais
20. Aug 2012, 14:14 #1368

Kopš: 15. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 6560

Braucu ar:


20 Aug 2012, 14:13:30 Acite rakstīja:
no jūsu sarunām par bebru skūšanu un visu pārējo man jau vairs negribas ēst to pašu tikko uzcepto olu

visticamaak,ka tas taadeell,ka taa ceptaa ola - smird peec ziviim!
Offline
nikna_pele
20. Aug 2012, 14:19 #1369

Kopš: 16. Jan 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 5271

Braucu ar:

Tak tas sen jau skaidrs, ka nevar vienlaicīgi ēst un lasīt poweru

par to bebra šmorēšanu:
sagriež gaļu nelielos gabaliņos, uz karstas pannas apcep kārtīgi brūnu, pēc tam liek katliņā, klāt, sīpolus, burkānus, ķiplokus, santa maria maisījumu medījuma gaļai, pārlej ūdeni un liek sutināties ~2 stundas, ik pa laikam pārbaudot vai ūdens nav izvārījies. Tad pieliek svaigu rozmarīnu un sāli un vēl pasautē, kamēr ir riktīgi gatava gaļa. Beigās pielej saldo krējumiņu un vēl biki pasautē. Šitādu ir qapēduši arī pāris cilvēki, kuri pirms tam brēca, ka ne bebru, ne jebkādu citu medījumu neēd
Offline
viagris
20. Aug 2012, 14:25 #1370

Kopš: 06. Jul 2004

Ziņojumi: 4745

Braucu ar:

Tūlīt un vēl rīt un moš parīt rīs šito sacepumu:
[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=y8tqwbsf7p7t09kaxm.jpg]
[/URL]
Sastāvs: vistas fileja, garneles, cukini, burkāni, sviesta pupiņas, rīsi - šito visu apceptu vai apvārītu sajauc kopā, izlīdzina, pa virsu uzgriež tomātu šķēlītes, tad rīvētu sieru sajauktu ar ko vien ienāk prātā - majonēze, krējums un 1 ola šajā gadījumā. Visas sastāvdaļas var variēt..
Jāpagaida, kamēr bebrs izies no prāta un jāķeras klāt
Offline
AVI
20. Aug 2012, 14:36 #1371

Kopš: 09. Dec 2004

No: Rīga

Ziņojumi: 10233

Braucu ar: Air baltic

Kad gaļu nāksies dabūt paša spēkiem, tad arī ķeršos klāt bebriem un citiem zvēriem, bet līdz tam negaršo...

-----------------
Omega-3 Omega-6 best performance
RomboutsUNMalongo kafija
PM
Offline
zhuupa
20. Aug 2012, 14:51 #1372

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2296

Braucu ar: Fiat Multipla

Arī kūpināts nē? Pie aliņa grūti labāku zaceni piemeklēt.
Offline
RZZ
20. Aug 2012, 15:10 #1373

Kopš: 30. Apr 2011

No: Zilupe

Ziņojumi: 1413

Braucu ar: Plostu

Nesen atklāju, ka baigi labā štelle ir nedaudz pasutināti un pēc tam garšvielās apcepti burkāni!
Offline
Laoshi
20. Aug 2012, 16:42 #1374

Kopš: 01. Aug 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 17948

Braucu ar:

...ja mājās nekā nav, tad ņemam bebru...
Offline
zhuupa
20. Aug 2012, 16:48 #1375

Kopš: 28. Sep 2010

No: Viļāni

Ziņojumi: 2296

Braucu ar: Fiat Multipla

...vai Mārtiņu...
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 18:07 #1376

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Tieši tā, tīrāku gaļu grūti iedomāties. Pat buks var ieēst kādu modificētu rapsi, bet bebrs ir īpaši izsmalcināts

p.s. šovakar laikam nāksies kādu malciņu putainā piedzert pie sestdienas mežarukša akniņas, kas vēl palikusi

[ Šo ziņu laboja stuntman, 20 Aug 2012, 18:08:42 ]

Offline
stuntman
20. Aug 2012, 18:13 #1377

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Klāt - "mājas" cūku! Mani vienmēr uzjautrina apzīmējums "mājas" cūka, bet tā nu viņš ir
Garšvielas - man iepatikušies tie meksikāņu Tex-Mex maisījumi, nav galva jālauza, un iznākums ir aromātisks un, ja izdodas pierunāt saimenieci piebērt tā vairāk, pat pikants
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 18:14 #1378

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Bebrs, protams, jāatkaulo. Varu pačukstēt, ka vieglāk bebru atkaulot, ja pirms tā neatdala detaļas no ķermeņa, bet gan atkaulo tā, ka beigās paliek pliks skelets vienkopus.
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 18:38 #1379

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Bebru bildes man visas asiņainas, tāpēc parādīšu vismaz, kā es alni vītinu:



p.s. vai "Che" ir saistība ar lielisko Astor Piazzolla garadarbu "Che Tango Che"?
Offline
stuntman
20. Aug 2012, 18:48 #1380

Kopš: 27. Apr 2006

Ziņojumi: 10587

Braucu ar: pumpi uz mežu

Pusuzpus! Cūku vēlams treknāku, jo bebrs ir liess kā Džastins Bīvers
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, AiwaShuraLLP, GirtzB, Lafter, MarC, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo, xjs_4