'BMW Gran Coupe' nonāks ražošanā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (37)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    26-07-2010

    Kompānija „BMW” aizvadītajā nedēļā notikušajā „BMW Design Night” pasākumā Minhenē oficiāli apstiprinājusi, ka četrdurvju kupeja „BMW Gran Coupe Concept” nonāks sērijveida ražošanā 2012.gadā. Kā precizē „Automobilwoche”, kupeja pircējiem tiks piedāvāta ar „BMW” 6.sērijas „Gran Coupe” nosaukumu.


    Līdzīgi kā konceptam, arī sērijveida modelim nebūs vidējā virsbūves statņa un rāmju durvju logiem. Automobilis tiks pozicionēts kā četrdurvju kupeja, tāpēc tirgū tas konkurēs „Audi A7”, „Mercedes-Benz CLS” un citiem šī segmenta pārstāvjiem.


    „BMW” 6.sērijas „Gran Coupe” būs pieejams kā ar benzīna, tā arī dīzeļa dzinējiem. Plānots arī hibrīds, bet par sportisko „M” versiju vēl pāragri prognozēt.


    Savukārt jaunās paaudzes „BMW” 6.sērijas standarta kupeja gaidāma nākamgad, „Gran Coupe” modifikācija sekos tikai pēc tam, 2012.gada vasarā.


    Atgādināsim, ka „BMW Gran Coupe Concept” prototips tika prezentēts šāgada aprīlī Pekinā. Tas ir nepilnus piecus metrus garš un 1,4 metrus augsts, kas ir par 10 centimetriem zemāk nekā 7.sērijas un par astoņiem centimetriem zemāk nekā 5.sērijas modelis.

    Piedāvājam noskatīties video ar „BMW Gran Coupe Concept” prezentāciju:


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties