BMW 1.sērijas 'M Coupe'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (14)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    13-07-2010

    Kompānija „BMW” publicējusi video, kurā daļēji tiek atklāta 1.sērijas sportiskā „M” versija. Tas būs vispieejamākais „M” sērijas modelis un būs ieturēts „BMW M GmbH” sporta nodaļas produktiem atbilstošā izpildījumā.

    Jaunais modelis iegūs „BMW” 1.sērijas „M Coupe” nosaukumu nevis „BMW M1”, kā tas būtu pēc analoģijas ar sportisko modeli uz 3., 5. un 6.sērijas bāzes (attiecīgi „M3”, „M5” un „M6”). Vēsturiski „BMW M1” nosaukums tika izmantots 70.gadu beigu superauto, un cilvēkiem joprojām šis nosaukums asociējas ar tā laika vidusmotora komponējuma spēkratu, tāpēc „BMW M1” nosaukums 1.sērijas modeļa gadījumā netiks izmantots.

    Pagaidām „BMW” neatklāj detalizētāku informāciju par 1.sērijas „M Coupe” versiju. Visticamāk, tā iegūs trīslitru sešcilindru turbopūtes dzinēju, kas visjaudīgākajā 1.sērijas standarta modifikācijā („135i”) attīsta 306 ZS, bet „Z4” rodstera „35is” versijā – 340 ZS. „BMW” 1.sērijas „M Coupe” modifikācijā šī motora jauda, gaidāms, būs vēl lielāka.

    Kā jau „M” sērijas modeļu gadījumā ierasts, arī 1.sērijas sportiskā versija iegūs ne tikai jaudīgāku dzinēju, bet arī agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, kas „BMW” publicētajā video ir maskēts, sportiskāka regulējuma balstiekārtu un pašbloķējošo diferenciāli.

    „BMW” 1.sērijas „M Coupe” prezentācija notiks vēl šogad, bet pie klientiem automobilis nonāks, sākot ar nākamo gadu.

    Piedāvājam noskatīties video ar „BMW” 1.sērijas „M Coupe”. Ieteicams to aplūkot palielinājumā pa visu ekrānu, jo tas ir augstajā HD kvalitātē.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties