BMW M3 StopTech Track Edition

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    15-06-2010

    Amerikāņu kompānijas „Advanced Performance Parts Group” (APP) pārstāvniecība Eiropā „APP Europe” izstrādājusi sportiskās kupejas „BMW M3” pārveidojumu programmu „StopTech Trackday Edition”.


    Kā jau liecina modifikācijas nosaukums, „BMW M3” šādā izpildījumā aprīkots ar spēcīgu „StopTech” bremžu sistēmu, kas izgatavota no anodēta alumīnija. Priekšā tam ir sešcilindru skavas (suporti) un 380x35 mm bremžu diski, bet aizmugurē – četru cilindru skavas un 355x32mm diski. Rezultātā „BMW M3” spēj palēnināties ar 13,4 metriem sekundē – vienkāršākiem vārdiem, no 100 km/h ātruma auto spēs apstāties aptuveni divās sekundēs.


    Neskaitot „BMW M3” bremžu sistēmas uzlabojumus, APP šīs kupejas virsbūvi pārlīmējis ar matēta titāna foliju, uzstādījis tam „KW Club Sport” regulējamo balstiekārtu, titāna sakausējuma izplūdes sistēmu, kas ir par 23 kg vieglāka nekā standarta, kā arī 19 collu „ATS Racelight” diskus, no kuriem katrs ir par pusotru kilogramu vieglāks nekā standarta, un „Michelin Pilot Sport 2” riepas.


    Braukšanai pa trasi pielāgotā „BMW M3” četrlitru V8 atmosfēriskajam benzīna dzinēja jaudu APP palielinājis par 30 ZS – līdz kopumā 450 ZS; bet maksimālais griezes moments pieaudzis par 40 Nm, sasniedzot 440 Nm.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties