'Manhart Racing' BMW M3 universālis ar 550 ZS

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (30)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    13-10-2009

    Vācu tūninga ateljē “Manhart Racing” izgatavojuši “BMW M3” universāli, kā standarta 420 zirgspēku V8 dzinējs aizstāts ar pieclitru V10 agregātu no “M5” modeļa. No “BMW M5” aizgūti arī citi elementi – septiņpakāpju sekvenciālā pārnesumkārba “SMG” un pašbloķējošais aizmugurējo riteņu diferenciālis.

    Tomēr arī V10 dzinēja standarta 507 zirgspēkus “Manhart Racing” speciālisti nav uzskatījuši par pietiekamiem šim vidējās klases universālim. Motoram uzstādīts pārprogrammēts elektroniskais vadības bloks un “HJS” izplūdes sistēma ar sporta katalizatoriem, rezultātā sasniedzot 550 zirgspēku jaudu.

    :

    ::
    :
    “Manhart Racing” pārbūvētais “BMW M3” universālis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,3 sekundēs un spēj sasniegt 324 km/h maksimālo braukšanas ātrumu. Jāatzīmē, ka no rūpnīcas “BMW” automobiļiem maksimālais braukšanas ātrums elektroniski tiek ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

    :
    ::
    :
    Neskaitot jaudas palielinājumu, automobilim uzstādīta “Bilstein PSS10” regulējamā balstiekārta, “Stoptech” bremžu sistēma ar sešcilindru skavām (suportiem) un 380 mm diskiem priekšā, bet četrcilindru skavām un 355 mm diskiem – aizmugurē. Universālis aprīkots ar “RÄD Monza” 20 collu trīsdaļīgajiem diskiem un “Hankook S1 Evo” riepām.

    :
    ::
    :
    No ārpuses automobilis saglabā standarta “BMW M3” izskatu, kamēr salonā uzstādīti sportiskai braukšanai piemērotāki priekšējie sēdekļi, kas pāršūti ādas un alkantaras kombinācijā, bet dekoratīvajā apdarē izmantota oglekļa šķiedra.

    “Manhart Racing” šādi pārveidotu “BMW” 3.sērijas universāli sportiskiem ģimenes cilvēkiem piedāvā par 120 tūkstošiem eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties