'Senson Paint' - lielākais auto krāsošanas un virsbūvju remonta centrs Baltijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (30)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    23-03-2009

    „Senson Paint” ir priecīgs paziņot, ka ir pieejams jauns pakalpojumu klāsts „Ātrā palīdzība Jūsu auto!”, kas palīdzēs, ja gadīsies ķibele uz ceļa vai arī vēlēsieties uzlabot sava auto izskatu un tehnisko stāvokli. Ar „Senson Paint” Jūsu auto atgūs sākotnējo izskatu. „Senson Paint” ir lielākais vieglā automobiļa un vieglā komerctransporta krāsošanas un virsbūves remonta centrs Baltijā.

    „ĀTRĀ PALĪDZĪBA JŪSU AUTO!” pakalpojumu klāstā ietilpst:

    BEZMAKSAS EVAKUATORS
    Ja būsiet nokļuvis negadījumā, evakuators bez maksas nogādās Jūsu auto autocentrā „Senson Paint”.

    KRĀSOŠANA
    „Senson Paint” ir aprīkots ar 40 sagatavošanas vietām un ir vienīgais autocentrs Baltijā, kas izmanto jaunākās paaudzes krāsošanas kameru „Taifuno Wolf”, kuru izmanto „Daimler Chrysler” un „BMW” autokoncerni. Izmantojot dalīto žāvēšanu, var veikt līdz pat 24 krāsošanas cikliem diennaktī.

    VIRSBŪVES REMONTS
    Virsbūves remonts – autocentrs piedāvā pilnu virsbūves atjaunošana un remontdarbu kompleksu visu marku automobiļiem un jebkuras sarežģītības bojājumiem. Tikai mūsu centrā klientiem tiek piedāvāts unikāls aprīkojums – firmas „CAR-O-LINER” elektronisko mērījumu sistēmu „CAR-O-TRONIC”, kas ir universāls stends bojāto virsbūvju un virsbūves ģeometrijas izmēru precīzai kontrolei.

    OPTIKAS UN VIRSBŪVES DETAĻU NOLIKTAVA
    Autocentrā ir viena no lielākajām gaismas elementu un virsbūves daļu noliktavām Baltijā. Noliktavā patstāvīgi ir liels rezerves detaļu klāsts jebkuras markas un izlaiduma gada automobiļiem. Tas nozīmē, ka atjaunošanas un remonta darbiem nepieciešamās rezerves daļas tiks piegādātas nekavējoties un par vislabāko cenu.

    KREDĪTS
    „Senson Paint” piedāvā savus pakalpojumus arī kredītā.

    „Senson Paint” piedāvā ne tikai augstu kvalitāti, bet arī zemas cenas. Autocentrs atrodas Rīgā, Starta ielā 5f. Laipni lūdzam!

    Vairāk informācijas – www.sensonpaint.lv.





    Apmaksāts reklāmas raksts.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties