'WESS Select' jaunums Latvijā – BMW Serviss ceļojuma laikā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    09-03-2009

    Sākot ar šāgada gada februāri „WESS Select” (oficiālais „BMW” pārstāvis Latvijā) piedāvā Latvijā līdz šim nebijušu pakalpojumu visiem „BMW” īpašniekiem un lietotājiem – „BMW Serviss ceļojuma laikā”.

    Tas ir pilnīgi jauns servisa pakalpojums, kura mērķis ir palīdzēt klientiem sekot līdzi mašīnas tehniskajai kārtībai, vienlaicīgi ietaupot šodien tik svarīgo laiku. Servisa apkope saskaņā ar šo programmu BMW automašīnām tiks veikta laikā, kamēr tās īpašnieks būs devies darba vai atpūtas braucienā ārpus Latvijas.

    Servisa pakalpojuma secība būs šāda: klients (BMW īpašnieks), reģistrējās mājas lapā http://wess-select.lv/lidostasserviss, pirms došanās uz lidostu, atstāj savu automašīnu „WESS Select” servisā, kur tai tiks veikta gan bezmaksas 45 punktu tehniskā pārbaude, gan tiks piedāvātas vairākas programmas, no kurām klients var izvēlēties savai automašīnai piemērotāko, kā arī nodrošināta bezmaksas stāvvieta. Pēc automašīnas nodošanas servisa pieņēmējam klientam tiek piedāvāts bezmaksas brauciens ar taksometru gan uz lidostu „Rīga”, gan no lidostas uz „WESS Select” autosalonu – K.Ulmaņa gatvē 123, atgriežoties no ceļojuma. Jaunais servisa pakalpojums tiek veikts sadarbībā ar taksometra kompāniju Taksi.lv.

    :

    ::
    :
    Kā uzsver „WESS Select” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins, tad šobrīd ir ļoti svarīgi, lai jau pārdotās automašīnas vienmēr būtu labā tehniskā stāvoklī. No tā ir atkarīga vadītāja un pasažieru drošība uz mūsu ceļiem. Bieži vien servisa pakalpojumu izmantošana tiek atlikta, vai varbūt laika trūkuma dēļ aizmirsta, tāpēc šis jaunais pakalpojums – „BMW Serviss ceļojuma laikā” viennozīmīgi palīdzēs gan klientiem būt drošiem par savas mašīnas tehnisko stāvokli, gan ieekonomēs laiku, kā arī padarīs komfortablu pašu mašīnas apkopes, ja nepieciešams, remonta procesu.

    Līdz šim Latvijā šādu pakalpojumu nepiedāvā neviens autoserviss. Tomēr pasaulē šādi lidostas servisi ir ļoti populāri, jo cilvēki prot novērtēt ietaupīto laiku un arī naudu! „BMW” autosalona „WESS Select” serviss ceļojuma laikā piedāvāto pakalpojumu programmas:
    – automašīnas remonta darbi pēc klientu pieprasījuma;
    – automašīnas tehniskā apkope;
    – automašīnas SPA programma ar „BMW Care” produktiem (piedāvātas trīs dažādas automašīnas mazgāšanas programmas ar specializētajiem BMW automašīnas tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļiem);
    – katrai no programmām papildus tiek piedāvāta arī bezmaksas 45 punktu tehniskā pārbaude.

    Pakalpojums pieejams, iepriekš piesakoties pa tālruni 67 004 700 vai „WESS Select” interneta mājas lapā wess-select.lv. Piedāvājumā nav „BMW” ražošanas gada vai nobraukuma ierobežojuma.

    Apmaksāts reklāmas raksts.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties