MINI atjauninājis savu kabrioletu

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    03-12-2008

    Kompānija „MINI” publicējusi oficiālo informāciju un attēlus ar atjaunināto „MINI Cooper” kabrioletu, kas tiks prezentēts nākamā gada janvārī notiekošajā autoizstādē Detroitā. Tirdzniecībā Eiropā modernizētais „MINI Cooper Cabrio” nonāks nākamā gada pirmajā pusē.

    :

    ::
    :
    Ārēji atjauninātais kabriolets būtiski neatšķiras no sava priekšteča, tas ieguvis priekšējo buferi ar citādas formas gaisa tvērēju, nedaudz dziļāk novietotus miglas lukturus, modernizētu radiatora dekoratīvo režģi un aizmugurējos lukturus. Savukārt „MINI Cooper Cabrio” salonā parādījies jauns mērinstruments, kas uzrāda laiku, cik ilgi automobilis nobraucis ar nolaistu jumtu.

    :
    ::
    :
    Salokāmais auduma jumts nolaižams 15 sekundēs, pie tam to iespējams izdarīt, arī braucot ar ātrumu līdz 30 km/h. Pacelta jumta gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums ir 660 litru, bet nolaista – tikai 125 litru. Aiz otrās sēdekļu rindas atrodas drošības caurules, kas avārijas situācijā uz augšu izšaujas 150 milisekundēs.

    :
    ::
    :Mērinstruments, kas uzrāda laiku, cik ilgi automobilim nolaists jumts:
    :
    Sākotnēji atjauninātais „MINI Cooper Cabrio” būs pieejams ar kādu no diviem 1,6-litru benzīna dzinējiem – atmosfēriskajā (118 ZS) vai turbopūtes (172 ZS) versijā. Tāpat automobili būs iespējams aprīkot ar dažādām sistēmām, ieskaitot „Start-Stop”, kas patstāvīgi noslāpē un pēc tam iedarbina dzinēju sastrēgumos, tādejādi uzlabojot degvielas ekonomiju un ekoloģiju. Kā norāda autoražotājs, tādejādi degvielas patēriņu iespējams samazināt par 22%, salīdzinot ar priekšteci.

    :
    ::
    :
    >>> Vairāk attēlu galerijā!


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties