BMW izstrādājis X1 konceptu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (31)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    01-10-2008

    Kompānija „BMW” drīzumā notiekošajā Parīzes autoizstādē prezentēs kompakta apvidus automobiļa konceptu „BMW Concept X1”. Kā jau tas bijis līdz šim „BMW” pirms sērijveida konceptu gadījumā, tad tas ražošanā nonāks tikai ar nelielām izmaiņām. Tirdzniecībā „BMW X1” nonāks jau nākamgad.


    Pilnpiedziņas kompaktais apvidus automobilis „BMW Concept X1” izstrādāts uz 3.sērijas modeļa platformas. Automobiļa kopgarums sasniedz 4’457 milimetrus, bet riteņu bāze – 2’760 mm; kas ir tikai attiecīgi par 108 un 35 mm mazāk kā „BMW X3”.


    Gaidāms, ka, automobilim nonākot ražošanā, būs pieejama plaša četru un sešu cilindru dzinēju gamma, kas atkarībā no modifikācijas būs pieejami vai nu ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, vai jauno astoņpakāpju automātisko. Detalizētāka informācija par gaidāmo kompakto apvidnieku parādīsies pēc šī koncepta prezentācijas Parīzē.


    Pēc britu izdevuma „Car” informācijas, „BMW X1” sērijveida versija tirdzniecībā Eiropā nonāks nākamā gada rudenī, un tā cena, visticamāk, būšot no aptuveni 25 tūkstošiem eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties