Ar MINI salidojumu atklāj MINImania.lv

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (17)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / MINImania.lv,
    17-09-2008

    Aizvadītajā sestdienā, 13.septembrī, norisinājās „MINI Cooper” īpašnieku salidojums, kas sevī iekļāva orientēšanās braucienu Rīgā, viesošanos „MINI” dīlera salonā, veiklības braucienus Raganas lidlaukā, pasākumam noslēdzoties nelielā krodziņā ar vakariņām un apbalvošanu.

    :

    ::
    :
    Uz tikšanos sestdienas rītā, plkst.11, t/c „Spice” stāvvietā pasākuma organizatori – topošās MINImania.lv interenta vietnes veidotāji Ilze un Toms – bija plānojuši sagaidīt aptuveni 20 „MINI” markas automobiļu, tomēr rezultātā ieradās 37, kas ir vairāk nekā „MINI” šīs sezonas atklāšanas pasākumā.

    :
    ::
    :
    Tiklīdz visi bija sapulcējušies, tika dots starts orientēšanās disciplīnai pa Rīgu, kā finišs pēc divām stundām bija „MINI” oficiālā izplatītāja salonā, Dārzciema ielā. „BM Auto” salonā visus dalībniekus sagaidīja kafija, tēja un pašceptas piparkūkas, no kurām varēja izveidot uzrakstu „MINI”. Par klātesošo muzikālo labsajūtu parūpējās Dj BEAT no atmosferix.net.

    :
    ::
    :
    Pēc viesošanās pie „MINI” oficiālā izplatītāja pasākuma dalībnieki uz nākamo pasākuma pieturas punktu – Raganas lidlauku – devās kolonnā, kuru pa ceļam apkārtējie sirsnīgi sveicinājuši. Minētajā lidlaukā notika veiklības braucieni slalomā, tomēr, lai dotu iespēju cīnīties par uzvaru arī mazāk pieredzējušiem autovadītājiem, disciplīnā papildus uz „MINI” jumta tika novietota ūdens glāze, kuru labam rezultātam nedrīkst apgāzt vai pārlieku izšļakstīt.

    :
    ::
    :
    „MINI” salidojums noslēdzās krodziņā „Mazais Ansis” ar vakariņām un balvām no „BM Auto”. Kā norāda MINImania.lv pārstāvji, tad, līdz ar mājaslapas atvēršanu, arī turpmāk plānoti šādi „MINI” salidojumi.

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties