'BMW Sauber F1' formulas kopija 'WESS Select' autosalonā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    09-07-2008

    Sadarbībā ar „Bridgestone” no 7.jūlija līdz 15.augustam „BMW” autosalonā „WESS Select” ir iespēja apskatīt „BMW Sauber F1” komandas formulas kopiju. Šī automašīna ir 1:1 „BMW F1”, ar ko braucis „BMW Sauber F1” komandas pilots Roberts Kubica.

    „WESS Select” piedāvā apmeklētājiem nofotografēties pie formulas un nosūtīt fotogrāfiju uz e-pastu. „WESS Select” autosalons atrodas K.Ulmaņa gatvē 123.

    :

    ::
    :
    Atgādināsim, ka „BMW Sauber F1” komanda tika izveidota 2005.gadā, autoražotājam „BMW” pārņemot tā brīža „Sauber F1” komandu. Jau pirmajā sezonā, 2006.gadā, komanda izcīnīja divus goda pjedestālus un piekto vietu kopvērtējumā. 2007.gada sezonā „BMW Sauber F1” komanda ieguva otro pozīciju konstruktora kausā. Šāgada sezonā „BMW Sauber F1” jau izcīnījis uzvaru vienā no posmiem un konkurētspējīgi cīnās par līderību kā pilotu, tā komandu kopvērtējumā.

    Savukārt Roberts Kubica ir 1984.gadā dzimis poļu sacīkšu braucējs, kurš „BMW Sauber F1” komandā startē jau no tās pirmās sezonas, pirms tam būdams testa pilots. Šogad Kanādas F1 posmā viņš izcīnīja savu pirmo uzvaru karjerā un „BMW Sauber F1” komandas vēsturē.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties