'Lumma' skice BMW X6 pārveidojumiem

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (29)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    08-07-2008

    Vācu tūninga ateljē „Lumma Design” publicējis pirmo skici ar gaidāmās pārveidojumu programmas vizualizāciju apvidus kupejai „BMW X6”. Šī ateljē izpildījumā jaunais „BMW” modelis iegūs nosaukumu „Lumma CLR X650”. Gatavais automobilis tiks prezentēts šoruden Parīzē.

    „Lumma Design” izmainījis automobiļa priekšdaļu, uzstādot citādas formas buferi ar milzīgiem gaisa tvērējiem, sānskata spoguļu ietvarus un motora pārsegu no oglekļa šķiedras, kā arī izmainot lukturu formu. Tāpat „Lumma CLR X650” iegūs agresīvāka veidola sliekšņu dekoratīvās uzlikas un gaisa tvērējus arī aizmugurējās riteņu arkās.


    Par izmaiņām „BMW X6” dzinējā „Lumma Design” vēl nav paziņojis. Tomēr jau zināms, ka „Lumma CLR X650” klīrenss būs pazemināts par 40 milimetriem, bet riteņu arkas pildīs 23 collu oriģināla dizaina diski. Virsbūves krāsas būs pieejamas divas – zaļa vai oranža.

    Salonā tiks uzstādīti sēdekļi ar izteiktāku sānu atbalstu, sportiskāka izskata stūresrats, alumīnija pedāļu uzlikas un mērinstrumentu skalas virsbūves krāsā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties