BMW radījis konceptu ar auduma virsbūvi

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (32)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    10-06-2008

    Otrdien, 10.jūnijā, kompānija „BMW” prezentējusi unikālu konceptuālu rodsteru „GINA Light Visionary Model”. Nospiežot pogu salonā, automobiļa virsbūve un interjers spējīgs pilnībā mainīt savu formu, pateicoties tam, ka metāla konstrukciju vietā prototipam pielietots speciāls elastīgs un nodilumizturīgs audums.

    :

    ::
    :
    Audums pārvilkts speciālam metāla sietam, kas izgatavots no tievām metāla trosēm, to regulē elektrohidraulisks mehānisms. Kā norāda autoražotājs, virsbūves formu var pielāgot dažādām situācijām un autovadītāja individuālajām vēlmēm. Jāatzīmē, ka auduma un metāla sieta konstrukcija izstrādāta, ņemot vērā arī pasažieriem nepieciešamo drošības līmeni, tāpēc konstrukcija ir pietiekami izturīga.

    :
    ::
    :
    Saprotams, „GINA Light Visionary Model” sērijveida ražošanā nenonāks. Kā norāda „BMW”, šāds konceptuāls prototips tika izgatavots, lai parādītu, kādi varētu būt nākotnes automobiļi un kā praksē pielietojamas jaunās tehnoloģijas.

    :
    ::
    :

    Piedāvājam noskatīties video, kur „BMW” galvenais dizaineris Kriss Bengls stāsta par šo konceptu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamo attēlu, lai aktivizētu video straumējumu.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties