Līdz BMW X3 prezentācijai vairāk kā gads

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • 16-06-2002

    Oficiālā nelielā apvidus auto BMW X3 prezentācija, kā gaidāms, ir paredzēta 2003. gada rudenī Frankfurtes autoizstādē. Šī jaunā modeļa ražošana notiks Austrijas rūpnīcā Magna vēl pirms 2003. gada beigām, bet jaunie BMW apvidnieki tirgū neparādīsies ne ātrāk kā 2004. gada sākumā.

    BMW X3 apvidus auto tiks būvēts uz pilnpidziņas BMW 3. sērijas bāzes. Pie tam, automobīlis tiks pie elektroniskas ierīces, kas pati sadala griezes momentu pa asīm un elektronisko diferenču bloķētāju, kurš vēlāk tiks izmantots arī iekš BMW X5. Bez tā, jaunais modelis tiks arī pie dažām šasijas detaļām un mezgliem no BMW 5. sērijas un jaunās 7. sērijas.

    Ārēji BMW X3 būs ļoti līdzīgs savam “lielajam brālim” BMW X5, tādejādi apvienojot sevī dažas apvidus auto tēlu un arī BMW 3. sērijas īpašības. Pēc gabarītiem, kā gaidāms, tas būs salīdzināms ar 3. sērijas universālu, tādejādi, iegūs vēl lielāku virsbūvi.



    Bāzes komplektācijā BMW X3 būs aprīkots ar 3-litrīgo sešcilindru motoru ar 231Zs jaudu, kā arī jaunākais 2-litru turbodīzelis ar 150Zs jaudu. Bez tam, X3 gammā būs arī daudz jaudīgāki modeļi, iespējams, ka pat kāda no tām BMW Motorsport izpildījumā…

    No sākotnējas informācijas ir zināms tas, ka bāzes BMW X3 maksās apmēram 34’000 eiro jeb 20’000 Ls, kā ziņo vācu izdevums Auto, Motor un Sport.

    lenta.ru
    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties