BMW reklāma uz Kremļa fona 400 metru garumā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (42)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    02-04-2008

    Maskavas centrā, uz Kremļa fona kompānijas „BMW” Krievijas pārstāvniecība izstādījusi vēl neredzēti lielu reklāmu, ko patiesībā drīzāk varētu nodēvēt par mākslas darbu – „M-Wall”. Pie tam reklāmas siena izkārta uz Krievijas lielākā vides reklāmas laukuma, uz viesnīcas „Rossija” būvniecības laikā uzslietā nožogojuma.

    :

    ::
    :
    Lai arī no attāluma šī reklāma izskatās vienkārši kā milzīgs plakāts, tomēr patiesībā tā ir trīs dimensiju konstrukcija. Unikalitāte slēpjas ne tika izmērā (400 reiz 15 metri), bet arī piestiprinātajās dabīgā izmēra automobiļu mulāžās, kas atveido jauno „BMW M3 Coupe”, „BMW M5”, „BMW M6” un „BMW Z4M Coupe”.

    :
    ::
    :
    Mulāžas izgatavotas no sintētiskiem materiāliem, izmantojot atsevišķas „BMW” oriģinālās daļas, piemēram, lukturus, riteņus un dažus virsbūves paneļus. Katra šāda modeļa svars ir aptuveni 200 kilogramu un tie ar metāla konstrukciju palīdzību piestiprināti pie sienas.

    :
    ::
    :
    Kā presei norāda „BMW” kompānijas Krievijas nodaļas prezidents Kristians Kremers, tad jaunais mākslas projekts liecina par „BMW” markas automobiļu augsto autoritāti Krievijā.

    :
    ::
    :
    Reklāmas kampaņas sauklis: „BMW M Power. Būt pirmajam katru dienu.”

    :
    ::
    :

    :
    ::
    :

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties