Dragreisu sezonu atklās aprīlī ar 'Battery Drag Meeting 2008'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (33)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    26-02-2008

    Jau tradicionāli Latvijas dragreisa sacensību sezonu atklās žurnāla „Forsāža” rīkotās sacensības „Battery Drag Meeting 2008”. Pasākums notiks 20.aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Rīgā, Eizenšteina ielā 2. „Battery Drag Meeting” būs pirmais no „Battery Cup 2008” triju sacensību sērijas posmiem.

    Lai attīstītu un veicinātu dragreisa popularitāti Latvijā un lai to izceltu citu sporta veidu vidū kā atraktīvu un azartisku sporta veidu, šogad sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju pirmo reizi notiks trīs posmu apvienotās sacīkstes ar kopēju nosaukumu „Battery Cup 2008”.

    Sacensību apmeklētājiem tiek garantēta pozitīva izklaide un daudzi pārsteigumi, bet dalībnieki visu sezonu varēs krāt ieskaites punktus un cīnīties par naudas balvām no enerģijas dzēriena „Battery”, dāvanu kartēm no sporta un atpūtas kompleksa „Ķeizarmežs” un citām sponsoru sarūpētām dāvanām. Katra posma uzvarētāji saņems arī īpašus uzvarētāju kausus.

    Pirmais posms „Battery Drag Meeting 2008” notiks jau 20.aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Sacensību dalībnieku tiešsaistes (on-line) reģistrācija notiks tikai žurnāla „Forsāža” mājas lapā www.forsaza.eu (reģistrācija sāksies divas nedēļas pirms pasākuma), kā arī, lai nodrošinātu augsta līmeņa drošību sacensībās, dalībnieku skaits tiks ierobežots. Mājas lapā jau savlaicīgi būs iespēja iepazīties ar sacensību nolikumu, un visas sezonas garumā varēs lasīt aktualitātes un jaunumus. Skatītāji biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā biļešu tirdzniecības vietās.

    Sacensību „Battery Cup 2008” otrais posms paredzēts 6.jūlijā sporta kompleksā „333”, kur vienlaicīgi ar dragreisu notiks arī žurnāla „Forsāža” rīkotais Pirmais Starptautiskais auto-audio šovs „AutoSound 2008”. Tajā savas auto skaņas instalācijas atrādīs arī viesi no Baltijas, Skandināvijas un Polijas. Reģistrēšanās skaņas sacensībām arī notiks www.forsaza.eu vietnē.

    Sacensību noslēdzošais posms „Battery Race” notiks 3.augustā sporta kompleksā „333”, un tas vienlaicīgi būs „BHRA Baltic Cup” vidējais posms, kurā mūs, gluži kā pagājušogad, priecēs Somijas ātrākie motocikli. Vienlaicīgi notiks jau popularitāti ieguvušās drifta sacensības „HGK Drift Party 2008”.

    Sīkāka informācija www.forsaza.eu.

    Sacensību sērijas ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens „Battery”.
    Pasākumus atbalsta: „Ķeizarmežs”, „PremiumTuning”, „Corvette”, „Tempur”, Rīgas Dizains, Auto DELFI, BMWPower.lv, Getaway.lv, BMW Club, Kabrio Klubs un TV5, audituning.lv.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties