3.sērijas BMW ar gāzi un 552 ZS jaudu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (40)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    10-09-2007

    Drīzumā notiekošajā Frankfurtes autoizstādē tūninga ateljē „AC Schnitzer” prezentēs „BMW” 3.sērijas modeli „AC Schnitzer GP3.10 Gas Powered”, kā dzinējs darbojas gan ar tradicionālu benzīnu, gan sašķidrinātu dabas gāzi.

    :

    ::
    :

    „AC Schnitzer GP3.10 Gas Powered” spēkrats aprīkots ar pieclitru V10 dzinēju no „BMW M5”, ko vācu inženieri papildus modernizējuši. Rezultātā dzinēja jauda attīsta 552 zirgspēku jaudu un 540 Nm maksimālo griezes momentu. Ar šādu spēka agregātu automobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs, bet līdz 200 km/h – 13,9 sekundēs. Maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 320 km/h.

    :

    ::
    :

    Tāpat ar gāzi darbināmā modifikācija ieguvusi oriģinālu virsbūves aerodinamisko komplektu, sportiskāku izplūdes sistēmu, papildus 80 litru degvielas tvertni dabas gāzei, kā arī astoņcilindru bremžu skavas (suportus) ar 374 mm bremžu diskiem priekšā un 350 mm – aizmugurē.

    :

    ::
    :

    Kā norāda „AC Schnitzer” pārstāvji, tad automobilis izstrādāts vienā eksemplārā un vismaz pagaidām nav plānots to ražot sērijveidā.

    :

    ::
    :

    Atgādināsim, ka pirms pāris mēnešiem tūninga ateljē „Hartge” prezentēja līdzīgu projektu – „BMW” 1.sērijas hečbeku, kas aprīkots ar 550 zirgspēku jaudīgu V8 dzinēju, kā darbībai iespējams izmantot sašķidrinātu gāzi.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties