'Hamann' pārveidojumi BMW X5 topversijai

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (15)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    05-03-2007

    Vācu tūninga ateljē „Hamann” ir pirmais, kurš izstrādājis pārveidojumu pakotni jaunās paaudzes apvidus automobilim „BMW X5”. Par pamatu ateljē inženieri izmantojuši „BMW X5” pašreizējo topversiju ar 4,8-litru V8 dzinēju, tomēr analoģiska tūninga programma būs pieejama arī citām šā modeļa modifikācijām.

    „Hamann” piedāvā dzinēja standarta 355 zirgspēkus palielināt līdz 400, automobilim uzstādot jaunu izplūdes sistēmu un pārprogrammējot dzinēja elektronisko vadības sistēmu. Rezultātā no vietas līdz 100 km/h šāds automobilis paātrinās 6,2 sekundēs (par 0,3 sekundēm ātrāk kā standarta versijā), bet tā maksimālais braukšanas ātrums joprojām tiks ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

    :

    ::
    :
    Neskaitot dzinēja jaudas palielināšanu, jaunais „BMW X5” aprīkots ar balstiekārtas pazeminājuma komplektu, kas ļauj klīrensu samazināt līdz 10 centimetriem, kā arī oriģināla dizaina riteņu diskiem diametrā no 20 līdz 22 collām.

    :
    ::
    :
    Izmaiņas „BMW X5” ārienē „Hamann” pagaidām nepiedāvā, jo virsbūves aerodinamiskais komplekts pagaidām ir izstrādes stadijā. Tāpat netiek izziņotas cenas tamlīdzīgiem „BMW X5” pārveidojumiem. Kā gaidāms, šī informācija parādīsies vēlāk, pēc drīzumā notiekošās Ženēvas autoizstādes.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties