'Lumma Design' pārveidojis BMW M5 sedanu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (59)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    30-01-2007

    Vācu tūninga ateljē „Lumma Design” izstrādājusi savu pārveidojumu programmu sportiskajam sedanam „BMW M5” un prezentēs to šāgada martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Tāpat automobilis ieguvis individuālu nosaukumu – „Lumma CLR 500 RS”. Pagaidām nav zināms, vai tas tiks ražots arī sērijveidā.

    Pārveidotā „BMW M5” modifikācija aprīkota ar forsētu V10 dzinēju no standarta modeļa. Pateicoties jauna dzinēja elektroniskā vadības bloka izmantošanai un uzstādītajai sportiskajai izplūdes sistēmai, spēka agregāta jauda palielināta no 507 līdz 560 zirgspēkiem. Savukārt noņemtais elektroniskais ātruma ierobežotājs pie 250 km/h tagad sedanam ļauj attīstīt 327 km/h.

    :

    ::
    :
    Ārēji „Lumma CLR 500 RS” no standarta „BMW M5” atšķiras ar par pieciem centimetriem paplašinātu riteņu šķērsbāzi, masīvu virsbūves aerodinamisko komplektu, paplašinātām riteņu arkām, kā arī ekskluzīvu virsbūves krāsojumu „Lamborghini” raksturīgajā oranžajā tonī. Savukārt automobiļa motora un bagāžnieka pārsegs ir no oglekļa šķiedras, kas samazina spēkrata svaru un smaguma centru. Vēl „Lumma CLR 500 RS” aprīkots ar izplūdes sistēmu 115 milimetru diametrā, kā izejas integrētas aizmugurējā buferī.

    :
    ::
    :
    Pārveidotā „BMW M5” balstiekārta pazemināta par 40 milimetriem, uzstādot citādas atsperes un amortizatorus, bet standarta riteņus „Lumma Design” nomainījusi ar 21 collas diskiem, kā dizains ieturēts jaunā „Ford Focus ST” disku stilā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties