Pirms skatāties, norijiet siekalas! BMWolga V8 Cabrio*

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (72)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    25-09-2006

    Krievu dizaineru un inženieru grupa, kas agrāk strādājuši atlejē „a:level”, pabeiguši darbu pie unikāla kabrioleta izstrādes retro stilā, izstrādājot to uz „BMW 650i Cabrio” bāzes. „GAZ 21” stilā ieturētā automobiļa oficiālā prezentācija notika 23.septembrī vietējo sacīkšu laikā.

    :

    ::
    :
    Šī automobiļa izstrādē no donora tika saglabāta tikai šasija ar dzinēju un transmisiju, kamēr salons un virsbūves struktūra, kā arī tās paneļi jaunajam kabrioletam ir unikāli. Šīs detaļas tika izgatavotas, vai nu pārveidojot „GAZ 21” elementus vai izgatavojot tās no nulles. No sērijveida „BMW 650i Cabrio” saglabājies arī saliekamais jumts – izstrādātāji nolēma to kardināli nemainīt, bet vien to pielāgoja jaunajai virsbūvei.

    :
    ::
    :
    Retro stila kabrioleta dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek izziņoti. Zināms vien tas, ka zem jaunuma motora pārsega atrodas 4,8-litru V8 dzinējs ar 368 zirgspēku jaudu, kas aizgūts no „BMW 650i Cabrio”. Tāpat netiek atklātas pārveidojumu izmaksas.

    :
    ::
    :
    Atgādināsim, ka līdzīgu projektu – „Volga V12 Coupe” – savulaik izstrādāja krievu ateljē „a:level”, uz „BMW 850CSi” bāzes izgatavojot „GAZ 21” stila kupeju. Jāatzīmē, ka šim projektam oficiālais nosaukums vēl nav zināms, virsrakstā norādītais ir vien autora interpretācija pēc analoģijas ar iepriekšējo projektu.

    :
    ::
    :

    :
    ::
    :

    :
    ::
    :

    :
    ::
    :

    Daži attēli no izstrādes procesa

    :
    ::
    :Pie dīlera tiek iegādāts pilnīgi jauns „BMW 650i Cabrio”, kas projektā tiek izmantots kā donors:
    :

    :
    ::
    :Tiek demontēti liekie paneļi un elementi, kā arī uzstādīti jaunie:
    :

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties