’Wess Select’ uzsācis jaunā BMW autocentra būvniecību

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • 18-09-2006

    Pirmdien, 18.septembrī, oficiālais „BMW” pārstāvis Latvijā – „WESS Select”, iepazīstināja preses pārstāvjus ar jaunā „BMW” autocentra projektu, kura celtniecība tika aizsākta šāgada 22.augustā.

    Augustā uzņēmums „Vizuālās Modelēšanas Studija” sadarbībā ar vācu arhitektiem no „BMW” pabeidza darbu pie jaunā, vismodernākā „BMW” autocentra projekta Eiropā, kas atbildīs visiem standartiem un korporatīvām prasībām. Autocentrs tiks veidots „Bauhaus” stilā un solās būt elegants un skaists Jūrmalas šosejas arhitektūras papildinājums. 22.augustā celtniecības uzņēmums „PBLC”, kurš pirms sešiem gadiem uzcēla „Toyota” un „Lexus” centru, uzsāka jaunā „BMW” autocentra celtniecību. Projektu īstenot palīdz „Nordea Bank Finland Plc”. Jaunais autocentrs būs izvietots pa kreisi no autocentra „Toyota” un „Lexus” ar adresi K.Ulmaņa gatve 123 un savas durvis vērs 2007.gada pirmajā pusē.

    :

    ::
    :

    Kopējā jaunā „BMW” autocentra platība būs 2’900m2 un tas dalīsies divās pamatzonās: servisa zonā un tirdzniecības zālē. Tirdzniecības zālē kopumā paredzēta vieta 12 automašīnām „BMW”, kuras tiks izvietotas stingri pēc ražotāja priekšrakstiem. Jaunajā autocentrā būs speciāla vieta, kuras augstā līmeņa aprīkojums klientam dos iespēju apskatīt virsbūves, iespējamās krāsas, salona apdari, kā arī ar datora palīdzību novērtēt izvēlētās automašīnas izskatu, veidolu kopumā – sākot ar krāsu, iekšējo apdari un līdz pat diskiem. Turpat arī pieredzējuši konsultanti palīdzēs izprast plašā aprīkojuma sarakstu un ieteiks automašīnas komplektāciju, kas vislabāk atbildīs klienta vēlmēm.

    :

    ::
    :

    Klienta ērtībai tiks izveidota līzinga un apdrošināšanas nodaļa, kurā tiks kārtoti nepieciešamie dokumenti, darbinieki palīdzēs ar padomu un ieteiks vispiemērotāko līzinga un apdrošināšanas variantu turpat uz vietas.

    Visemocionālākajam mirklim – automašīnas saņemšanai – jaunajā autocentrā būs izveidota īpaša vieta (Handover Bay), kurā pārdevējs, pēc izsmeļoša skaidrojuma un atbildēm uz jautājumiem, mierīgā, un galvenais, mājīgā gaisotnē nodos auto tā īpašniekam.

    :

    ::
    :

    Autoservisa zona būs aprīkota ar vismodernāko aprīkojumu, proti, diagnostikas sēriju „Maha”, ar kuras palīdzību ātri un kvalitatīvi tiks pārbaudīta: riteņu savirze, amortizatoru stāvoklis, bremzēšanas sistēma, CO-CH līmenis, tiks regulētas gaismas un pārbaudīta ritošā daļa „play detector”. Autoservisā attiecīgi arī būs ātrā servisa zona ar atsevišķu iebraukšanu, kurā bez iepriekšējas pierakstīšanās tiks veikti viegli remontdarbi. Pati remonta zona būs aprīkota ar 16 hidrauliskiem pacēlājiem „Becker”, paredzētiem tieši „BMW” automašīnām, ar pēdējās modifikācijas „Hunter” sistēmas stendu riteņu ģeometrijai, ar elektroaprīkojuma remontu un uzstādīšanas iecirkni, kā arī agregātiecirkni.

    :

    ::
    :

    Servisa aktīvākai darbībai, autocentrā tiks ierīkota oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru noliktava, ar piegādēm vismaz divas reizes nedēļā, tādējādi pastāvīgi uzturot noliktavā izejas materiālu uzkrājumus.

    Darbus servisā nodrošinās apmācīts ar „BMW” rīkoties sertificēts personāls. Brīvajā laikā, ikviens darbinieks varēs papildināt savas zināšanas pašmācības, on-line ceļā, speciāli šim mērķim aprīkotā Infocentrā. Pavisam plānoto darbinieku skaits ir 80 cilvēki.

    :

    ::
    :

    Klientu ērtībai jaunais autocentrs strādās septiņas dienas nedēļā.

    Atgādināsim, ka sākot ar 1.jūliju, „WESS Select” uzsācis darbību pagaidu telpās, izvietojoties līdzās autocentram „Toyota WESS Motors”, K.Ulmaņa gatvē 125, piedāvājot jaunās un mazlietotās automašīnas „BMW”, kā arī nodrošinot tehnisko apkopi, garantijas remontu, virsbūves un krāsošanas darbus, iespēju iegādāties oriģinālās rezerves daļas un aksesuārus visiem „BMW” modeļiem.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties