Noslēgusies ’BMW kauss 2006’ izcīņa

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • 15-08-2006

    Sestdien, 12.augustā, trasē „333” notika „BMW kausa 2006” noslēdzošais posms, ko jau trešo gadu pēc kārtas rīkoja „BMW Club Latvia”. Abās klasēs cīņas draudēja izvērsties nopietnas, jo par godalgotajām vietām varēja cīnīties vairāki braucēji.

    Klase spēkratiem ar dzinēja darba tilpumu līdz diviem litriem pulcēja šosezon vislielāko dalībnieku skaitu, jo diezgan kuplā skaitā bija ieradušies auto šosejas nacionālās klases braucēji ar šosejai sagatavotajām „BMW 320i” automašīnām, kopskaitā seši dalībnieki.

    Uzvaru šajās sacensībās izcīnīja Jānis Žmuidens ar „Honda CRX”, otrais palika Jānis Skujiņš ar „BMW 318is”, bet trešais Raimonds Burakēvičš ar „Opel Corsa”, pierādot to, ka daudzas „standarta automašīnas” ir krietni nopietnāk sagatavotas par nacionālās klases mašīnām, kas ir stipri pietuvinātas standarta auto.

    Gada kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Raimonds Burakēvičš ar „Opel Corsa” (66 punkti), par vienu punktu apsteidzot Jāni Skujiņu ar „BMW 318is” (65 punkti), bet Jānis Žmuidens ar „Honda CRX” palika trešais (57 punkti).

    „BMW” ieskaitē pēdējā posmā ātrākie bija Jānis Skujiņš ar „BMW 318is”, bet otrais un trešais bija Gvido Elksnis un Harijs Šķupelis ar šosejas „BMW 320i”. Gada kopvērtējumā pārliecinoši ātrākais „BMW” braucējs bija Jānis Skujiņš ar „BMW 318is” (75 punkti), otrais bija Ingus Homka ar „BMW 320i” (48 punkti), bet trešais Denis Očeredņuks ar „BMW 320i” (48 punkti) kuram bija vienāds punktu skaits ar otrās vietas ieguvēju, bet pēdējā posmā viņš bija lēnāks par I.Homku.

    Klasē virs diviem litriem posmā uzvarēja Sabina Kukute, uzrādot fantastisku laiku un pārtraucot Artjoma Kočlamazašvili uzvaru sēriju, otrais palika Ervīns Ērglis ar „BMW 328i”, bet sezonas līderis Artjoms Kočlamazašvili ar „BMW M3” palika trešais.

    Gada kopvērtējumā savas līderpozīcijas noturēja Artjoms Kočlamazašvili ar „BMW M3” (66 punkti), bet pēdējā posma lieliskais sniegums uz otro pozīciju ļāva pakāpties Sabinai Kukutei ar „Nissan 350Z” (59 punkti), sīvā cīņā trešo vietu izcīnīja Zigmārs Ancāns ar „BMW 325” (44 punkti). „BMW” ieskaitē posmā trīs ātrākie bija Ervins Ērglis ar „BMW 328i”, Artjoms Kočlamazašvili ar „BMW M3” un Zigmārs Ancāns ar „BMW 325i”. Visā sezonā trīs labākie „BMW” braucēji bija Artjoms Kočlamazašvili ar „BMW M3” (70 punkti), Zigmārs Ancāns ar „BMW 325i” (52 punkti) un Mareks Matvējevs ar „BMW 323i” (50 punkti).

    Komandu ieskaitē ātrākā komanda bija „MRC” (R.Burakēvičš, A.Kočlamazašvili, M.Matvejevs), par diviem punktiem apsteidzot „BMW Club Latvia” (Z.Ancāns, S.Kukute, J.Skujiņš) komandu, bet komanda „VITO” (V.Kalmi, I.Zubkovs, J.Žmuidens).

    Pasākumu atbalstīja „Bowlero Pirtis”, „Gabol” somas, „Grase” autoriepas un „Leinod Tehnics” autodaļas.

    Rezultāti:

    „BMW kausa 2006” kopvērtējums
    „BMW kausa 2006” BMW ieskaites kopvērtējums
    4. posma rezultāti klasei līdz 2.0 l
    4. posma rezultāti klasei virs 2.0 l

    Fotogrāfijas:

    Denny galerija
    CP17 galerija
    MargotS galerija.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties