Ateljē ’G-Power’ padarījis BMW M6 vēl ātrāku

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (14)
  • Drukāt
  • 17-05-2006

    Tūninga ateljē „G-Power” nolēmis sportisko kupeju „BMW M6” padarīt vēl ātrāku un izstrādājis virkni pārveidojumu šim automobilim, ieskaitot forsētu dzinēju. Bāzes pieclitru V10 motora jauda palielināta no 507 līdz 620 zirgspēkiem, bet maksimālo griezes momentu – no 520 līdz 580 Nm.

    :

    ::
    :

    Šāds jaudas pieaugums panākts, uzstādot jaunu virzuļu grupu, citādus vārstus un sadales vārpstu, jaunu ieplūdes un izplūdes sistēmu, kā arī pārprogrammējot dzinēja vadības bloku. Tāpat modernizēta „SMG” sekvenciālā pārnesumkārba, rezultātā „G-Power” pārveidotajam „BMW M6” ļaujot no vietas līdz 100 km/h paātrināties 4,5 sekundēs un sasniegt 330 km/h maksimālo ātrumu.

    :

    ::
    :

    Neskaitot jaudīgo dzinēju, vācu ateljē nedaudz pārveidojis arī automobiļa ārieni. Speciāli šim modelim „G-Power” izstrādājis virsbūves aerodinamisko komplektu, kas sevī ietver agresīvākas formas priekšējo un aizmugurējo buferi, sliekšņu uzlikas un spoileri uz bagāžnieka vāka.

    :

    ::
    :

    Jaunajai izplūdes sistēmai ir speciāli noregulēts skanējums, kā arī tās izejas ir ovālas formas. Visbeidzot, kupeja tiek komplektēta ar 21-collas riteņu diskiem, kas pulēti ar rokām, ar 285/30 izmēra riepām aizmugurē un 245/35 izmēra – priekšā. Tāpat „G-Power” šim automobilim uzstādījis spēcīgākas bremzes ar 400 milimetru diametra bremžu diskiem.

    :

    ::
    :

    „G-Power G6 Coupe 5.0 S”, kā pēc ateljē „G-Power” pārveidojumiem sauc „BMW M6” kupeju, cena pagaidām netiek izziņota.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties