’BM Auto’ izpārdošanas akcijā cilvēki stāv rindā pēc BMW

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (26)
  • Drukāt
  • 13-04-2006

    Sestdien, 8.aprīlī, notiekošās izpārdošanas akcijas ietvaros SIA „BM Auto” realizējis 32 „BMW” un „MINI” markas automobiļus. Kā norāda „BM Auto” tirdzniecības vadītājs Ivars Norvelis, tad apmeklētāju rezonanse pārsniegusi plānoto. Atgādināsim, ka 8.aprīlī „BMW” un „MINI” markas dīleris Latvijā „BM Auto” rīkoja automobiļu izpārdošanu par ražotāja cenām.

    Pēc Ivara Norveļa vārdiem, akcijas dienā ar klientiem parakstītas 32 vienošanās par automobiļa iegādi, kā arī saņemts attiecīgs pirmo iemaksu skaits. „BM Auto” uzskata akciju par izdevušos, tomēr vēlas atvainoties tiem cilvēkiem, kuri lielā potenciālo klientu pieplūduma dēļ netika apkalpoti vai arī tika apkalpoti steigā, jo dīleris nebija rēķinājies ar šādu interesentu pieplūdumu, kā rezultātā apkalpojošā personāls salonā izrādījies nepietiekošā skaitā.

    Akcijas ietvaros klienti visbiežāk izvēlējās „BMW” 3.sērijas sedanu (realizētas 11 vienības), kā arī kompakto apvidus automobili „BMW X3” (10 vienības), tāpat vairāki klienti iegādājās 5.sērijas sedanu (piecas vienības). Savukārt vienā eksemplārā tika iegādāts „BMW” 3.sērijas kabriolets, 6.sērijas kupeja, 7.sērijas sedans, apvidus automobilis „X5”, kā arī „MINI One” un „MINI Cooper”.

    „BM Auto” pārstāvji norāda, ka šajā akcijā novērotās organizatoriskās nepilnības tiks ņemtas vērā, rīkojot turpmākos realizācijas noieta veicinošos pasākumus autosalonā. Tiesa, tuvākajā laikā tamlīdzīgas izpārdošanas akcijas nav gaidāmas, tā vietā dīleris saviem nākošajiem klientiem plāno cita veida piedāvājumus, par kuriem tiks izziņots jau šā mēneša beigās.

    Atgādināsim, ka SIA „BM Auto” no šā gada februāra ir oficiālais „BMW” un „MINI” markas dīleris Latvijā, tāpat tas ir iegādājies iepriekšējā dīlera SIA „Mikas” autocentru Dārzciema ielā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties