’BMW Group’ ievieš jaunu tirdzniecības stratēģiju Latvijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (30)
  • Drukāt
  • 01-02-2006

    „BMW Group” paziņo par sadarbības uzsākšanu ar diviem jauniem dīleriem Latvijā. Turpmāk ar „BMW” un „MINI” marku tirdzniecību un servisu Rīgā nodarbosies „BM Auto” un „Wess Select”.

    2004.gada septembrī „BMW Group” izveidoja Ziemeļvalstu tirdzniecības organizāciju „BMW Group Nordic”, kurā iekļāva arī Baltijas valstis. Kopš tā laika „BMW Group Noric” uzticēts pārraudzīt „BMW” un „MINI” tirdzniecību un tirgvedības aktivitātes Latvijā. „BMW Group Nordic” birojs atrodas Stokholmā, Zviedrijā.

    „BMW Group Nordic” prezidents Dr.Fēlikss Klārijs: „Baltijas valstis ir ļoti svarīgs, augošs tirgus Ziemeļvalstu reģionā, tāpēc esam priecīgi paziņot par divu jaunu dīleru izvēli Latvijā. Abiem dīleriem jau ir veiksmīga pieredze automobiļu tirdzniecībā. Mēs esam pārliecināti, ka viņi nodrošinās stabilu pamatu turpmākai mūsu pārstāvēto automobiļu marku tirdzniecībai un servisam Latvijā. Mēs ceram, ka jaunie dīleri gada laikā nostiprinās pozīciju automobiļu tirgū un to biznesa rādītāji būs sekmīgi abos Daugavas krastos”.

    :

    ::
    :Preses konference 1.februārī viesnīcā „Reval Hotel Rīdzene”. „Wess Select” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins (no kreisās), „BM Auto” valdes priekšsēdētājs Ansis Auziņš, „BMW Group Nordic” prezidents un valdes priekšsēdētājs Fēliks Klarijs un „BMW Group Nordic” korporatīvās komunikācijas vadītājs Nils Simonsson:
    :

    „BM Auto” ir iegādājies iepriekšējā „BMW” dīlera „Mikas” autocentru Dārzciema ielā. „BM Auto” prezidents Tonijs Frenkls: „Līdz šim mēs esam bijuši veiksmīgi „Ford” un „Land Rover” automobiļu tirdzniecībā un servisā Latvijā. Mēs esam pagodināti sākt sadarbību arī ar „BMW”. Mūsu plānos ir uzsākt ēkas Dārzciema ielā atjaunināšanu, kuras laikā mēs „BMW” un „MINI” klientiem centīsimies nodrošināt pēc iespējas vienkāršāku pāreju uz jauno servisu. „BM Auto” darbība tiek uzsākta jau februārī, savukārt atjauninātās ēkas atklāšana plānota maijā vai jūnijā. „BM Auto” turpmāk nodarbosies arī ar „BMW” motociklu tirdzniecību”.

    Savukārt „Wess Select” darbosies Kārļa Ulmaņa gatvē, netālu no Starptautiskās lidostas „Rīga”. Tur tiks uzcelts jauns autocentrs, tieši blakus esošajam „Toyota” un „Lexus” auto salonam, ko pārvalda „Wess Select” māsas uzņēmums „Wess Motors”.

    „Wess Motors” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins: „Mūsu mērķis ir apkalpot jaunos klientus tikpat profesionāli, kā mēs to esam darījuši līdz šim, strādājot ar esošajiem zīmoliem. Šī gada laikā mēs investēsim līdzekļus jaunu ēku celtniecībā, ko plānots pabeigt 2007.gada janvārī. Līdz tam brīdim „BMW” automobiļu tirdzniecība un serviss, sākot ar šā gada jūliju, notiks esošajās „Wess Motors” telpās.

    2005.gadā „BMW Group Nordic” Ziemeļvalstu reģionā pārdeva vairāk nekā 20’000 automobiļu. Šajā reģionā iekļautas septiņas valstis: Dānija, Somija, Norvēģija, Zviedrija, Igaunija, Latvija un Lietuva. Uzņēmuma administrācija atrodas Stokholmā, Zviedrijā. Četrās valstīs kompānija nodarbina aptuveni 150 darbinieku, un tās apgrozījums sastāda līdz pat 800 miljoniem eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties