Tūninga ateljē ’Alpina’ izstrādājis alternatīvu BMW M6

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (15)
  • Drukāt
  • 25-10-2005

    Pašlaik notiekošajā Tokijas autoizstādē vācu tūninga ateljē prezentējis savu „BMW” 6.sērijas kupejas variantu „Alpina B6 Coupe”, kas kalpos kā alternatīva „BMW M6” modelim. Atgādināsim, ka vēl šā gada septembrī notikušajā Frankfurtes izstādē ateljē prezentēja šīs pašas sērijas kabrioletu „Alpina B6 Cabrio”.

    Tehniskā ziņā „Alpina B6 Coupe” praktiski pilnībā atkārto jau pazīstamo „Alpina B6 Cabrio” un „Alpina B5” uz „BMW” 5.sērijas sedana bāzes, tie visi aprīkoti ar 4,4-litru V8 kompresormotoru, kas attīsta 500 zirgspēku jaudu un 700 Nm maksimālo griezes momentu. No vietas līdz simts kilometriem stundā „Alpina B6 Coupe” spēj paātrināties mazāk kā piecās sekundēs, bet maksimālais ātrums sasniedz 310 km/h.

    Atšķirt „Alpina B6 Coupe” no standarta „BMW” 6.sērijas var pēc tipiskās formas priekšējā spoilera ar ateljē logotipu un neliela spoilera uz bagāžnieka vāka, kā arī oriģinālā dizaina 19- vai 20-collu „Alpina” diski, pēc pircēja izvēles.

    Izmaiņas skārušas arī automobiļa interjeru, kur parādījušies sportiskie sēdekļi, trīsspieķu stūresrats ar automātiskās pārnesumkārbas pārslēdzējtaustiņiem uz tās un ekskluzīvi apdares materiāli, ieskaitot ādas tapsējumu.

    „Alpina B6 Coupe” cena pagaidām netiek izziņota, tomēr gaidāms, ka tā būs nedaudz zemāka kā analogam kabrioletam, kas maksā ap 113’000 eiro.

    Vairāk Alpina B6 bilžu


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties