‘TechArt’ gatavo Porsche Cayenne biturbo versiju ar 600 ZS

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • 22-12-2004

    Tūninga ateljē „TechArt” prezentējis atjaunināto programmu sportiskā apvidus automobiļa „Porsche Cayenne” pārveidojumiem (tūningam). Saviem klientiem ateljē piedāvā uzreiz vairākus dzinēja jaudas palielināšanas līmeņus kā „Porsche Cayenne S”, tā arī turbopūtes dzinēja „Prosche Cayenne S Turbo” īpašniekiem. Pirmajā gadījumā standarta dzinēja jaudu iespējams palielināt no 340 līdz 360 vai 380 zirgspēkiem, bet otrajā – no 450 līdz 510 zirgspēkiem.

    No vietas līdz simts kilometriem stundā 510 zirgspēku jaudīgais „Porsche Cayenne S Turbo” spēj paātrināties piecās sekundēs, bet tā maksimālais ātrums sasniedz 274 kilometrus stundā. Tomēr ar to acīmredzot ir par maz, jo „TechArt” speciālisti gatavo ekstremālo apvidus automobiļa versiju, kas iegūs biturbo dzinēju. Rezultātā dzinēja jauda tiks palielināta līdz 600 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments – līdz 865 Nm. No vietas līdz simts kilometriem stundā tamlīdzīgs automobilis paātrināsies 4,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums sasniegs 292 kilometrus stundā.

    :

    ::
    :

    Neskaitot dzinēju, ateljē piedāvā arī virkni pārveidojumu balstiekārtai, kas pazemina automobiļa klīrensu par sešiem centimetriem. Papildus tam pieejams arī jauns virsbūves aerodinamiskais komplekts, oriģināls motora pārsegs ar gaisa tvērējiem, kā arī spoileris virs aizmugurējām durvīm. Tāpat „TechArt” klienti var pasūtināt ekskluzīvus 22-collu riteņu diskus melnā krāsā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties