‘Hamann’ ateljē izstrādā programmu MINI pārveidošanai

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (18)
  • Drukāt
  • 21-12-2004

    Pazīstamais vācu tūninga ateljē „Hamann” izstrādājis pilnu programmu „MINI” automobiļa pārveidošanai (tūningam). Jāatzīmē, ka „Hamann” piedāvājums attiecas uz visām šī modeļa modifikācijām, ieskaitot arī versiju ar dīzeļdzinēju.

    „MINI One Diesel” automobilis pēc „Hamann” uzlabojumiem iegūst papildus 25 zirgspēku jaudu – no vietas līdz simts kilometriem stundā tagad tas spēj paātrināties 13 sekundēs. Analoģisks „MINI One” ar benzīna dzinēju iegūst papildus 30 zirgspēkus, rezultātā dzinēja jaudai pieaugot līdz 120 zirgspēkiem. „MINI Cooper” jaudas pieaugums ir 13 zirgspēku – no 115 līdz 128 ZS.

    :

    ::
    :

    Top-versijai „MINI Cooper S” ateljē „Hamann” piedāvā divas tūninga paketes. Pirmā no tām palielina dzinēja jaudu līdz 195 zirgspēkiem (no 163 ZS), bet otra, kurā automobilis iegūst „Hamann CS4 Sportkit” nosaukumu, līdz 211 zirgspēkiem. Rezultātā pēdējā versija no vietas līdz simts kilometriem stundā spēj paātrināties 6,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums sasniedz 229 kilometrus stundā.

    :

    ::
    :

    Neskaitot dzinēja uzlabojumus, vācu ateljē tradicionāli saviem klientiem piedāvā arī balstiekārtas modernizāciju – jaunu amortizatoru, īsāka gājiena atsperu un spēcīgāku bremžu uzstādīšana. Vēl automobilim pieejams agresīvāks virsbūves aerodinamiskais komplekts. Visbeidzot, „Hamann” tūninga programma ietilpst arī jauni riteņu diski diametrā no 17 līdz 18 collām, kā arī virkne aksesuāru salona apdarei.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties