‘AC Schnitzer’ vizuāli uzlabo BMW 5.sērijas universālu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (23)
  • Drukāt
  • 16-06-2004

    Vācu tūninga ateljē AC Schnitzer, kas specializējas BMW automobiļu uzlabošanā, prezentējis jaunu eksterjera uzlabojumu paketi BMW 5.sērijas universālam. Tradicionāli ateljē saviem pircējiem piedāvās pilnu virsbūves aerodinamisko komplektu.

    :

    ::
    :Šie uzlabojumi sevī ietver agresīvu priekšējo buferi, uzlikas automobiļa sliekšņiem, spēcīgu aizmugurējo buferi un nelielu spoileri uz aizmugurējo durvju stikla augšējās maliņas. Papildināt diezgan agresīvo BMW 5.sērijas Touring no AC Schnitzer izskatu var ar 19–20 collu izmēra stilīgiem riteņu diskiem no šīs kompānijas kolekcijas.

    Bez tam, AC Schnitzer piedāvā arī virkni ar automobiļa salona uzlabojumiem, ieskaitot modernizētu instrumentu paneļa apdari, alumīnija ielikas durvīs un jaunu alumīnija i-Drive vadības kontrolleri.

    :

    ::
    :Nedaudz vēlāk ateljē plāno BMW 5.sērijas versijām ar pneimoelementiem aizmugurējā balstiekārtā piedāvāt pazeminātu balstiekārtu, kā arī plašu uzlabojumu paketi jaunajiem BMW dzinējiem, ieskaitot jauno turbodīzeļdzinēju virknei, kas parādīsies šīgada rudenī.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties