AC Schnitzer ACS3 – modificēts BMW X3

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (44)
  • Drukāt
  • 12-03-2004

    Otrais pēc kārtas apvidus automobilis no BMW saimes Ženēvas autošova apmeklētājiem bija apskatāms ar AC Schnitzer zīmolu. Šoreiz tūninga programma tika veikta X3 versijai ar 3-litru turbodīzeļa dzinēju. Izmainot dzinēja vadības pragrammu ar speciālas mikroshēmas palīdzību, dzinēja jaudu palielināja līdz 245 Zs, bet maksimālo griezes momentu līdz 460 Nm.

    Neskatoties uz spēka agregāta palielināto jaudu un uzlabotajiem dinamiskajiem raksturlielumiem, degvielas patēriņš nav palielinājies. Kopā ar tūninga programmu vai bez, AC Schnitzer speciālisti rekomendē uzstādīt speciāli šim modelim izstrādāto izpūtēju no nerūsējošā tērauda, jo tas garantē optimālu izplūdes izeju.

    Izmainītie balstiekārtas reglējumi un klīrenss arī palīdzējis X3 no AC Schnitzer sasniegt labākus dinamiskos rādītājus un stabilitāti uz ceļa. Labu kontaktu ar ceļu nodrošina vairākas vieglmetālu disku un riepu kombinācijas. Maksimāli iespējamie uzstādīšanai – Type IV 21-collas sportiskie riteņu diski ar 255/30 izmēra riepām priekšā un 295/25 – aizmugurē. Kā alternatīvas vēl ir 20-collu Type IV riteņu diski un klasiskie 19-collu Type III, iespējams uzstādīt arī mazāka izmēra riteņus – 18- un 17-collu diametrā.

    Izmainīts arī X3 eksterjers ar aerodinamiskā ietērpa palīdzību. Priekšējais buferis harmoniski apvieno miglas lukturus un gaisa savācējatveres. Aerodinamikā pakete pēc pasūtinātāja vēlmes var tikt noformēta arī ar hromētiem elementiem. X3 aizmugurējo daļu izrotā neliels antispārns un spoileru komplekts, kas nodrošina aerodinamisko balansu.

    Interjeru lieliski papildina sportiskie aksesuāri no alumīnija – pedāļu uzlikas, pārnesumkārbas pārslēgsvira, stāvbremzes svira, kā arī sportiskā stūre, oglekļa šķiedras elementi mērinstrumentu panelī, durvju apšuvumā un velūras paklājiņi ar AC Schnitzer logotipu.

    Apskatiet vairāk bilžu


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties