M7 saņem zaļo gaismu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (19)
  • Drukāt
  • 14-05-2002

    "BMW Motorsport GmBH" apstiprināja faktu, ka BMW M7 tiks ražots, kā arī to, ka tas notiks Regensbergas rūpnīcā netālu no Minhenes. Šī niknā 760i sedana versija būs ar modificētu piekari, videi draudzīgāku izplūdi, kā arī ar lielākām priekšējām un aizmugurējām bremzēm. Modificētais dzinējs būs ar 450cm3 lielāku tilpumu un lielākiem vārstiem, taču visnozīmīgākās izmaiņas būs tieši paša dzinēja darbības mehānismā- pārstrukturizēta S70/4 dzinēja degvielas iesmidze un "Double VANOS" mainīgais vārstu atvēršanās laika mehānisms.

    BMW dzinēju nodaļas priekšnieks Paul Rosche teica, ka dzinēja jauda mierīgi pārsniegs 376kW (504 Zs), kā to pierādīja izmēģinājuma prototips Nurbunging trasē decembra testā.

    "Bosch dzinēju vadības sistēma kombinācijā ar revolucionāro BMW tiešās iesmidzes sistēmu un Valvetronic nodrošina neierobežotas iespējas. Mēs ceram, ka ar jau esošajām elektroniskajām ierīcēm un iDrive sistēmu mūsu klienti spēs pilnībā izmantot šīs automašīnas jaudu. Pašlaik mūsu mērķis ir 400kW (536 Zs), ko mēs mierīgi varētu panākt dažu mēnešu laikā," teica profesors Rosche.

    BMW galvenais menedžeris Joachim Milberg cer, ka M7, pirmais paaugstinātas veiktspējas luksus sērijas modelis, ko izstrādājusi BMW Motorsport nodaļa, būs gatavs savai debijai Frankfurtes starptautiskajā auto izstādē septembrī. Ņemot vērā milzīgo pieprasījumu pēc jaunās E65 7. sērijas un uzklausot dīleru un klientu kritiku par neefektīvo piegādes politiku, BMW mēģinās ieviest "loterijas tipa" piegādes sistēmu attiecībā uz šo modeli.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties