Atskats uz BSC vs. BFC pasākumu - 16.11.2002.

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (35)
  • Drukāt
  • 18-11-2002

    Kā jau droši vien visi bijāt dzirdējuši, BMW Speed Club sadūšojās izaicināt BMW Fight Club ringā, jeb, precizējot, basketbola laukumā, lai noskaidrotu, kā tad tur īsti ir ar tām sporta (un spirta) spēlēm. Tātad... Sestdiena, 16. novembris. 15.00. Juglas Sporta skola. Divi grozi, divas komandas... bet tikai viena bumba. Kurš kuru?

    Jāsaka, ka, lai arī abās komandās nebija pāris gaidītu spēlētāju, tos kompensēja labs birums iepriekš ne pārāk bieži manītas vizāžas (Kikos, BlasterX...).

    Bet labāk ķerties uzreiz vērsim pie ragiem (lasi: pie "reportāžas" par pašu spēli). Atgādināšu, ka stāstu pēc atmiņas (talkā ņemot galdiņa pierakstīto rezultāta gaitu), tādēļ komentāros variet norādīt uz neprecizitātēm.

    Spēles pirmo iemetienu no centra uzvarēja BFC, un, lai arī nebiju gluži pārliecināts par to, kurā tad grozā mums jāmet, pēc brīža realizēju pustālo no sāniem - kā izrādījās, pareizajā grozā. Pēc tam sekoja mans trijnieks, kam sekoja ofensīva no garā gala zem groza apakšas, kur BFC guva virsroku, un pirmā ceturtdaļa beidzās ar rezultātu 9:21 BFC labā.

    Otrajā ceturtdaļā BFC nemaz negrasījās samazināt tempu. Lai arī BSC, šķiet, bija saņēmušies (ceturtdaļas sākumā rezultāta starpība tika samazināta līdz 15:22), tie nespēja atrast ieročus BFC organizētākajai spēlei. Nepalīdzēja nedz Edzuļa iesaistīšanās spēlē, nedz Crazy Ābola neremdināmā bļaustīšanās un manāmās aktivitātes laukuma malā. Tieši otrādi - BFC spēlē bija mazāk kļūdu, un nenoliedzami nospēlēja arī tas, ka bija vairāk spēlētāju, kuri spēja noslēgt uzbrukumus precīzi (BSC rindās ar stabilu rezultivitāti izcēlās tikai JVanks). Rezultāts visai iespaidīgs - 26:45 BFC labā.

    Puslaiku pārtraukumā (tāpat kā starplaikos starp ceturtdaļām) arī nebija garlaicīgi. Par to bija parūpējušies spēles organizētāji un tiesnesis (neuzpērkamais Filips no BFC, kurš spēlē nevarēja piedalīties dēļ apstākļa, ka BSC jau treniņspēlē (pirmdien) pamanījās viņu savainot :-]). Skatītāji varēja vērot un gribētāji - ņemt dalību dažādās mini-sacensībās, sākot ar sodiņu mešanu un beidzot ar metieniem no centra (protams, bija sarūpētas arī balvas uzvarētājiem). Trīspunktu metienu konkursā uzvarēja BSC, bet jāņem vērā moments, ka BFC samestos trijniekus skaitīja Ābols, un ar viņu nekad neko nevar zināt :). Bet, protams, tas bija tikai joks, un BSC pelnīti uzvarēja šajā ’disciplīnā’.

    Patiesībā jāsaka, ka no pēdējām divām ceturtdaļām es pats atceros visai maz - droši vien tādēļ, ka visi, kas bija uz laukuma, bijām koncentrējušies un nodevušies spēlei par 100%. Es tikai atceros, ka spēle kļuva fiziskāka (BlasterX guva nepatīkamu savainojumu - ceram, ka viss ir kārtībā, Masons no laukuma nogāja klibodams, vairāki spēlētāji ik pa brīdim bija redzami "uz dēļiem" pretinieku darbības rezultātā...), bija vairāk sodi, un iespējams, spēle no malas vērotājiem bija arī atraktīvāka. Vēl es arī atceros, ka pēc katra gūtā groza varēju dzirdēt no Ābola un Jāņa (Spiid3) šādas tādas frāzes par to, kādi negadījumi ar manīm varētu notikt pēc spēles utt. :) Skaidri redzams bija tas, ka BFC vairs neievēroja spēles disciplīnu kā iepriekš, un ar to pietika, lai BSC ar JVanku priekšgalā sāktu pamazām deldēt rezultāta starpību. Bet BFC tomēr nesalūza - pēc trešās ceturtdaļas rezultāts bija 42:55 BFC labā, un BFC uzvarēja arī visu spēli.

    Spēles rezultāts - BSC 55 : BFC 66 !



    Pēc spēles abi klubi draudzīgi pasēdēja pirtī un pie galda, mazliet iestiprinājās pēc vecajiem paradumiem... Nosēdēts tur tika viss vakars (klubu valdes vērpa diskusijas par nākotni, sadarbību.. citi izmantoja iespēju iepazīties dzīvē ar profesionālo rupekli SpOrCmEn :-P..), par kuru sīkāk diez vai ir vērts stāstīt (tie, kuri nebija - paši vainīgi), vien pieminēšu, ka pēc Edzuļa iniciatīvas notika masveida roku laušanās ’sacensības’.



    Galavārdam varam rezumēt, ka BSC organizētais pasākums bija izdevies godam. Garlaicīgi nebija nedz dalībniekiem, nedz skatītājiem, un domājam (ceram), ka nākamreiz to būs vēl vairāk. Un man personīgi ir liels prieks, ka tieši BMW cienītāji ir vislielākie tusētāji, un starp mums ir cilvēki, kuriem nav žēl ziedot savu laiku un līdzekļus labu mērķu vārdā (un šādu pasākumu rīkošana noteikti tāds ir). Uzvara? Zaudējums? Konkurence? Nē... Tas viss ir otrajā plānā. Pirmajā ir labi pavadīts laiks vēl labākā kompānijā.



    Prfctyon

    BILDES BŪS RĪTDIEN!!!


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties