BMW modernizējis 'i4' elektromobili

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    17-05-2024

    BMW prezentējis pilnībā elektriskā “BMW i4” un 4. sērijas “Gran Coupé” modernizēto versiju, kas ražošanā nonāks jūlijā. Automobilim ir pilnveidoti dizaina elementi un uzlabotas tehnoloģijas.


    Jaunajiem modeļiem raksturīgi uzlabota dizaina priekšējie LED lukturi, kā arī papildaprīkojumā pieejami adaptīvi priekšējie LED lukturi ar matricas tālajām gaismām, kas braukšanas laikā pasargās citus automobiļu vadītājus no apžilbšanas.


    Jaunie modeļi piedāvā progresīvu un sportisku interjeru ar BMW raksturīgo izliekto displeju un jauna dizaina stūresratu. Standarta aprīkojumā modeļiem ar iekšdedzes dzinēju uz stūres atrodamas pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņas. Pēc izvēles pieejami arī “M Sport” un “M Performance” modeļi ar īpašām dizaina iezīmēm.


    “BMW i4” un 4. sērijas “Gran Coupé” nodrošina ne tikai piecvietīgu salonu, bet arī bagāžnieku, kura ietilpību var palielināt no 470 litriem līdz pat 1290 litriem.
    Pilnībā elektriskais “BMW i4” tagad pieejams četros modeļu variantos: “xDrive40” ar elektrisko visu riteņu piedziņu, “M50 xDrive”, “eDrive40” un “eDrive35”. Visus “i4” modeļus ir iespējams uzlādēt arī mājās.


    Savukārt jaunais BMW 4. sērijas “Gran Coupé” pieejams ar dažādu dzinēju variācijām. Atkarībā no modeļa dzinēja jaudas pieejama klasiskā aizmugurējo riteņu piedziņa vai “xDrive” pilnpiedziņas sistēma. Visi “Gran Coupé” modeļi ar iekšdedzes dzinēju tagad standarta aprīkojumā ir pieejami ar astoņu pakāpju “Steptronic Sport” pārnesumkārbu.


    Standarta aprīkojumā pieejama ātruma ierobežojuma informācija, frontālās sadursmes brīdinājuma sistēma, parkošanās un atpakaļgaitas kamera un palīgsistēma. Kā papildaprīkojums pieejams “Driving Assistant Professional” ar stūrēšanas un joslu kontroles asistentu, un aktīvo kruīza kontroli ar “Stop&Go” funkciju, kā arī parkošanās asistents “Plus”.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties