Jaunais 'BMW M2 Competition'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    20-04-2018

    Kompānija BMW oficiāli prezentējusi kompakto sportisko kupeju "M2 Competition", kas markas piedāvājumā aizstāj līdzšinējo "parasto" "M2". Automobilis ieguvis motoru no "M3" un "M4" modeļa, kā arī izplūdes sistēmu ar elektroniski regulējamiem vārstiem.


    "BMW M2 Competition" ir aprīkots ar trīslitru sešcilindru turbomotoru, kas attīsta 410 zirgspēku jaudu un 550 ņūtonmetru griezes momentu (līdzšinējais "parastais" "M2" attīstīja 370 ZS un 500 Nm). Atkarībā no klienta vēlmes dzinējs sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu.


    Sportiskais hečbeks no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,2 sekundēs (4,4 sekundēs ar manuālo transmisiju). Salīdzinājumā ar līdzšinējo "BMW M2" tas ir uzlabojums par 0,1 sekundi. Savukārt maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ir ierobežots pie 250 km/h (pie 280 km/h komplektācijā ar "M Driver's Package" opciju).


    Neskaitot jaudīgāku motoru, "Competition" modifikācija no standarta "BMW M2" vizuāli atšķiras ar melni glancētu radiatora dekoratīvo režģi, citādas formas sānskata spoguļiem, lielāku gaisa tvērēju priekšējā buferī un adaptīviem diožu lukturiem.


    Jau standartā "BMW M2 Competition" ir "Shadow Line" izpildījumā (visi dekoratīvie akcenti eksterjerā ir melnā krāsā), 19 collu riteņu diskiem un aktīvo aizmugurējo diferenciāli.


    "BMW M2 Competition" interjerā ir sarkana aizdedzes poga, digitālais mērinstrumentu panelis un oglekļa šķiedras dekoratīvā apdare. Kausveida priekšējie sēdekļi pieejami par papildu samaksu.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties