Leģendārais Bardahl tagad ir Latvijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (108)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv,
    11-06-2015

    Šogad Latvijā darbu sākusi starptautiski pazīstama un atzīta auto un moto smērvielu ražotāja “Bardahl” pārstāvniecība. "Pieprasījums rada piedāvājumu" – ar šādu devīzi darbu uzsāka “Bardahl” Latvijas komanda.



    Uzņēmums radies, vadoties pēc veiktā pētījuma rezultātiem par piedāvāto auto eļļu kvalitāti Latvijas tirgū. Cilvēkam bez tehniskām zināšanām eļļas izvēles jautājums var likties ne tik svarīgs un aktuāls, bet tieši labas eļļas izvēle garantēs dzinējam ilgāku kalpošanas laiku, bet tā īpašniekam – biezāku maciņu.

    "Latvijā ir cilvēki, kuri novērtē kvalitāti un rūpējas par savu nākotni. Tas arī attiecas uz viņu automobiļiem. Tieši šādi cilvēki kļūst par mūsu klientiem. Ir klienti, kuri lietoja “Bardahl” eļļas un piedevas jau vairākus gadus, iepērkot tās ārzemēs. Viņi bija ļoti priecīgi uzzinot, ka tagad var atbraukt pie mums, saņemt konsultāciju un uz vietas izvēlēties vēlamo produktu," portālam BMWPower.lv skaidro kompānijas “GL OILS” valdes loceklis Kirills Gaļenko.



    ASV ražotāja “Bardahl” produkti ir pazīstami pasaulē jau 75 gadus. Kompānija ražo dzinēju, transmisiju eļļas, kā arī degvielas un eļļas piedevas, kā arī citus speciālos šķidrumus un auto kopšanas līdzekļus.

    “Bardahl” stingri seko vienotam kvalitātes principam. Tas nozīmē, ka konkrēta produkta īpašības nav atkarīgas no patērētāja tipa: amatieris vai profesionālis, Eiropas vai Āzijas patērētājs. “Bardahl” produkcija netiek nošķirta - profesionāļiem vai amatieriem. Tā var atšķirties pēc iedarbības pakāpes, bet ne pēc kvalitātes.

    Starp citu, atšķirībā no vairuma konkurentu “Bardahl” visus savus produktus ražo tikai savās rūpnīcās. Jāpiebilst, ka “Bardahl” zinātība (know-how) ir divas patentētās formulas – “Polar Plus” un “Fullerene C60”.

    Šī gada sezonā “Pro AM” klases drifta braucējs, vienīgais pārstāvis no Daugavpils un vienīgais “Mercedes-Benz” markas cienītājs, Jevgenijs Sapuns savam motoram izvēlējās tieši “Bardahl XTR C60” eļļu kopā ar “Full Metal” eļļas piedevu.

    "Braucu “Pro AM” drifta klasē jau ceturto gadu, līdz šim augstāk par ceturto vietu nebiju ticis," viņš stāsta, "šogad jau pirmajā braucienā izcīnīju godpilno otro vietu. Tas ir lielisks sniegums, un ceru, ka tā tas turpināsies visas sezonas garumā".



    "Mēs esam uzlabojuši automašīnu starpsezonas laikā, un tā ir kļuvusi vēl jaudīgāka, kas attiecīgi paaugstina arī prasības eļļas kvalitātei. “Bardahl” sniegums ir izcils, eļļošanas sistēmā pat pie augstākajiem apgriezieniem nezūd spiediens. Man ir pārliecība, ka par šo komponenti vairs nav jāuztraucas un pārsteigumu nebūs. Negribu taisīt antireklāmu, bet iepriekšējās sezonās lietotās eļļas neuzvedās tik labi," komentē Jevgenijs.



    Jūnija AKCIJA!


    Iegādājoties savam auto “Bardahl C60” sērijas eļļu, “Bardahl” komanda dāvina Jums “Water Remover” degvielas piedevu.

    Kontaktinformācija:
    Veikala adrese: Slokas iela 79A, Rīga
    Darba laiks: darba dienās - 10:00 līdz 19:00, sestdienās - 10:00 līdz 16:00.
    www.bardahllatvia.lv
    Tālrunis: +371 20431406


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties