Pirmā informācija par BMW jauno 7. sēriju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (9)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    21-04-2015

    Kompānija BMW publicējusi pirmo oficiālo informāciju, foto un video materiālus ar nākamās paaudzes 7. sērijas sedanu (G11 – rūpnīcas indekss), kas, visticamāk, pirmo reizi tiks parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.


    BMW jaunās 7. sērijas sedana konstrukcijā plaši pielietoti kompozītmateriāli, kas ļāvis automobiļa masu samazināt par 130 kilogramiem salīdzinājumā ar līdzšinējo modeli. No kompozītmateriāliem izgatavotas virsbūves centrālās un aizmugurējās statnes, kā arī centrālais tunelis.


    Tāpat automobiļa konstrukcijā izmantots arī alumīnijs, no kā būs izgatavots jumts un durvis. Tas arī ļāvis saglabāt ideālo izsvarojumu pa riteņu asīm proporcijā 50:50.


    BMW 7. sērijai tiks piedāvāts jauns rindas sešcilindru turbopūtes benzīna motors, kas tiks sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Jau standarta aprīkojumā limuzīnam būs pneimatiskā balstiekārta.


    Vēl šajā limuzīnā debitēs jaunās paaudzes "iDrive" multimediju sistēma, kas pirmo reizi izmantos skārienjutīgo ekrānu. Papildus tam būs iespējama arī funkciju regulācija ar rokas žestiem, pateicoties trīsdimensiju sensoriem.


    Jauno BMW 7. sērijas sedanu varēs novietot stāvēšanai arī bez vadītāja palīdzības. Autovadītājs varēs izkāpt no spēkrata, nospiest attiecīgu taustiņu uz "Display Key" atslēgas, pēc kā limuzīns patstāvīgi atradīs brīvu vietu un nokļūs tajā.


    Tirdzniecībā BMW jaunais 7. sērijas sedans varētu nonākt vēl līdz gada beigām.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties