BMW atsaucis visus 3.sērijas (E46) spēkratus

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (29)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    16-07-2014

    Kompānija “BMW” paziņojusi par 1,6 miljonu automobiļu atsaukumu visā pasaulē. Šis atsaukums attiecas uz 3. sērijas modeļa (E46 – rūpnīcas indekss) automobiļiem, kas tika ražoti periodā no 1999. gada maija līdz 2006. gada augustam. Šos spēkratus potenciāli skar problēmas ar drošības spilvenu piropatronām, kuras var neplānoti uzsprāgt.

    Bavārijas autoražotājs uzsver, ka pagaidām neviens šāds gadījums minētajiem “BMW” automobiļiem nav reģistrēts. Tomēr organizēt atsaukumu nolemts, jo tamlīdzīga problēmas novērotas konkurējošo autoražotāju automobiļiem, kuri izmanto tā paša piegādātāja piropatronas, un “BMW” vēlas minimizēt potenciālo defekta risku.

    Minēto “BMW” 3. sērijas automobiļu īpašnieki var brīvprātīgi ierasties pie tuvākā markas izplatītāja pasažiera puses drošības spilvena nomaiņai bez maksas. Šis process, pēc autoražotāja aplēsēm, aizņemšot aptuveni stundu. “BMW” informēšot klientus, uz kuriem šis atsaukums attiecas.

    Papildināts ar SIA "BM Auto" un VAS "CSDD" vēstuli

    VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcija”, kura ir Transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistra uzturētājs, nodrošinot personas datu aizsardzību, informē BMW E46 automobiļu īpašniekus (turētājus) par BMW AG oficiālā pārstāvja SIA ”Inchcape BM Auto” sagatavoto informāciju.

    BMW ražotājs pastāvīgi veic kvalitātes kontroli un ir konstatējis, ka BMW E46 automobiļiem var rasties priekšējā pasažiera drošības spilvena moduļa darbības traucējumi. Avārijas gadījumā drošības spilvens var atvērties nepilnīgi vai neatvērties vispār.

    Pagaidām neviens šāda veida gadījums vēl nav konstatēts, taču, lai uzturētu BMW E46 automobiļus nevainojamā braukšanas kārtībā, ražotājs ir paredzējis šīs detaļas nomaiņu.

    Ja esat BMW E46 īpašnieks vai turētājs, lūdzam Jūs sazināties ar BMW oficiālo pārstāvi Latvijā, lai vienotos par laiku, kad varētu ierasties servisā. Inchcape BM Auto adrese: Dārzciema iela 64a, Rīga, servisa pieņēmēju tālrunis: +37167828600, [email protected]

    Šī procedūra, kas uzskatāma par absolūti nepieciešamu, tiks veikta bez maksas ar Jums saskaņotajā laikā. Jūsu automašīna tiks aizkavēta ne vairāk kā 2 stundas.

    VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcija”
    sadarbībā ar,
    SIA „Inchcape BM Auto”,
    BMW oficiālo pārstāvi Latvijā,
    Reģ. Nr. 40003791243,
    Rīgā, Dārzciema ielā 64a, LV -1073


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties