BMW oficiāli atklājis jauno X6

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (21)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    05-06-2014

    Kompānija “BMW” oficiāli atklājusi jaunās paaudzes “X6” modeli (F16 – rūpnīcas indekss). Interesanti, ka ASV tirgū šī “apvidus kupeja” būs pieejama arī tikai ar aizmugurējo riteņu piedziņu.


    Jaunajā “BMW X6” modelī izmantoti dizaina elementi un interjera noformējums, kas jau ir pazīstams no jaunā “X5” apvidus automobiļa (F15).


    Jau rakstījām, ka sākotnēji jaunā "BMW X6" pircēju izvēlei tiks piedāvāti divi benzīna motori – trīslitru turbopūtes agregāts ar 306 zirgspēku jaudu un 4,4 litru V8 turbomotors ar 450 ZS, kas ļaus apvidniekam līdz 100 km/h paātrināties 4,8 sekundēs.


    Tāpat būs pieejams trīslitru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 258, 313 vai 381 ZS. Turklāt vidējo degvielas patēriņu šiem dīzeļmotoriem “BMW” sola sešu līdz 6,6 litru apmērā uz 100 km. Spēka agregāti tiks sajūgti ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.


    Jau standartā “BMW X6” būs aprīkots ar “iDrive” multimediju sistēmu un 10,2 collu ekrānu. Par papildus samaksu būs pieejami “M Sport” aksesuāri, “Bang & Olufsen” audio sistēma, multimediju izklaides sistēma aizmugurējiem pasažieriem, kā arī virkne citu elementu, kā jau tik greznam spēkratam pieklājas.


    Tirdzniecībā jaunais “BMW X6” nonāks šāgada nogalē.








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties