Pirmais priekšpiedziņas BMW

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (53)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    14-09-2012

    Kompānija “BMW” oficiāli atklājusi sava pirmā priekšpiedziņas modeļa konceptu “Active Tourer”, kas aprīkots ar hibrīda spēka agregātu. Plašākai publikai automobilis tiks parādīts mēneša beigās notiekošajā Parīzes autoizstādē.


    Priekšpiedziņas “BMW Active Tourer” aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kas apvieno 1,5-litru trīscilindru turbopūtes benzīna dzinēju, elektromotoru un litija jonu akumulatoru komplektu. Agregāts kopumā attīsta 190 zirgspēku jaudu un ļauj spēkratam līdz 100 km/h paātrināties mazāk kā astoņās sekundēs un maksimāli sasniegt 200 km/h.


    Šis hibrīda prototips vidēji patērē 2,5 litrus benzīna uz 100 km. Tikai ar elektroenerģiju tas spējīgs nobraukt 32 km distanci. Turklāt akumulatorus var uzlādēt arī no tradicionālās 220 voltu elektroligzdas, tomēr uzlādei nepieciešamais laiks pagaidām netiek precizēts.


    “BMW Active Tourer” konceptam ir panorāmas stikla jumts “Cool Shade”, kā caurspīdīguma pakāpi, pēc pasažieru vēlmes, varēs regulēt. Tāpat šim stikla jumtam var iestatīt dažādas vizuālas tekstūras.


    Tamlīdzīgs priekšpiedziņas modelis vēlāk gaidāms arī “BMW” sērijveida piedāvājumā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties